Teamuitje

Wij regelen jouw teamuitje door heel Nederland! Samen met je collega´s onvergetelijke momenten beleven, dat is waar een écht teamuitje om draait. Zoek je een digitaal teamuitje of wil je liever een stad verkennen tijdens een van onze spannende stadsspellen? Wij helpen je graag met het organiseren van een leuk bedrijfsuitje. 

leuke teamuitjes

Wat te doen tijdens een teamuitje? Op deze pagina geven wij onze top drie teamuitjes weg. Onze bedrijfsuitjes zijn in alle grote steden van Nederland en Antwerpen te boeken. Onze ervaren eventmanagers kennen alle leuke en bijzondere plekjes van Nederland. Kies je voor een indoor of outdoor bedrijfsuitje? Of liever voor een online teamuitje? Wij vinden dat het perfecte teamuitje origineel moet zijn maar ook verbindend, verrassend en betaalbaar.

Originele teambuilding

Echte teambuilding ontstaat door samen nieuwe dingen te doen. In een andere setting en in een andere omgeving. Onze stadsspellen / citygames doen het heel erg goed als teamuitje. Wat dacht je van het originele Wie is de Mol bedrijfsuitje? Onze Wie is de Mol | The Official Game hebben wij in samenwerking met de makers van het TV programma exclusief ontwikkeld. Wij zijn de enige officiële licentiehouders en daarom vind je alleen bij ons alle waanzinnige films, bekende acteurs, Wie is de Mol tunes, jokers, vrijstellingen en natuurlijk de individuele test die elke deelnemer aan het eind van Wie is de Mol maakt. Of los je liever het Mysterie van Miss Jane op in dierentuin Blijdorp? Een beetje gezonde competitie tijdens een teamuitje is ook goed voor de team spirit. Ben jij opzoek naar een origineel teamuitje, maar heb je nog advies nodig? Wij staan voor je klaar. Neem contact met ons op en wij helpen jou met het organiseren van een uniek teamuitje.

Onze top 3 teamuitjes

Hunted | the game experience

Tijdens dit kat en muis spel is het jullie taak om niet gepakt te worden door de recherche. Maar pas op, zijn er soms meer mensen naast de recherche op zoek naar jullie? Tijdens dit teamuitje is het belangrijk om goed samen te werken. Wees op je hoede want niks is wat het lijkt! Verwacht spanning, een hoog adrenaline gehalte en probeer je naam te zuiveren. 
Jouw team is voortvluchtig en de recherche is met man en macht op zoek naar jullie! Het is jullie taak om uit de handen te blijven van de recherche. Heb je altijd zelf al eens mee willen doen? Dan is dit je kans! 

Geheimen van jouw favoriete stad!

Na dit teamuitje kun je iedereen alle leuke weetjes vertellen over jouw favoriete stad! Lukt het jouw team om de meeste geheimen te onthullen? Ontdek het tijdens het bedrijfsuitje Geheimen van… Stadsspel. 
Tijdens de tocht door de stad vinden jullie een weg van geheimen. Elk team maakt op deze manier kennis met unieke weetjes over de door jullie gekozen stad. Weet jij tijdens dit teamuitje samen met je team alle verborgen parels binnen de tijd te vinden? Wie weet eindigen jullie wel als winnaars van dit spannende stadsspel.

Een spannend moorddiner

Tijdens het moorddiner combineer je lekker uit eten met een spannende mysterie die jullie moeten oplossen! Tijdens een 10-jarig huwelijksfeest wordt een moord gepleegd! Maar waarom? En door wie? Alleen de oplettende speler weet toch nét dat ene detail boven water te krijgen, dat nodig is om het mysterie op te lossen. Nadat we elkaar hebben getroffen in een horeca locatie in een door jullie gekozen stad, worden de personages aan jullie voorgesteld. Wie zal de moordenaar zijn? Combineer, onderzoek en kom tot de oplossing! 

teamuitjes

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie teamuitje? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte teamuitje te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op. 

Serious gaming

Bij gamification gebruik je spelelementen om je collega’s te motiveren en hun ervaring te verrijken. Een gamification uitje is daarom ook geschikt als bedrijfsuitje. Die technieken toepassen in de echte wereld is waar dit teamuitje over gaat. Bij gamification staat centraal dat je gedrag wil stimuleren. Het is geen spel, het is meer dan dat. Het is een manier om je werk uitdagender te maken en aanzienlijk meer werk gedaan te krijgen. Wil je dat (nieuwe) medewerkers kennis maken met de kernwaarden van je bedrijf? Kies dan voor Walk The Talk. Of willen jullie liever een spannend bedrijfsuitje? Bekijk dan eens onze Office Escape Game.    

8.4
Reviews 498 beoordelingen klanten vertellen