Kerst op kantoor! Wij geven je 5 tips voor gezelligheid op kantoor

Kerstster gezellig op kantoor

Hoor jij al dagenlang Mariah Carey op de radio zingen? Dan weet je dat kerst binnenkort weer voor de deur staat. Tijdens kerst staat gezelligheid en samenzijn centraal en vanwege de huidige maatregelen moet je dit jaar extra creatief zijn. 

Wij geven in deze nieuwsbrief 5 tips hoe jullie zélf een gezellige kerstsfeer kunnen creëren op kantoor!

1. Kerstversiering op kantoor

Trek de kerstspullen van vorig jaar uit de kast en tover het kantoor om tot een winter wonderland. Wil je goed je best doen? Neem dan een kerstboom! Vraag je collega’s om je te helpen, want samen het kantoor versieren werkt ook als teambuilding. En willen jullie een échte uitdaging? Organiseer een wedstrijd tussen verschillende afdelingen wie de allermooiste kerstboom kan versieren!

2. Bij kerst hoort lekker eten

Tijdens de feestdagen letten we even niet op de calorieën en mogen al die heerlijke gerechten op tafel niet ontbreken. Organiseer deze keer samen met je collega’s een heerlijk kerstontbijt in plaats van een diner. Laat iedereen zelf iets maken en meenemen. Hierdoor staan er veel verschillende soorten hapjes op tafel.

3. Foute kersttruien wedstrijd

Kies voor een dresscode om de groepssfeer te versterken. Laat dat nette pak maar in de kast hangen en trek allemaal een foute kersttrui aan. Je kunt er zelfs een wedstrijd van maken wie de meest foute kersttrui aan heeft. Je zult versteld staan met wat voor toeters en bellen je collega’s op hun truien zullen binnen wandelen. 

4. Kerstwensen

Stuur je favoriete collega een kerstkaart! We leven tegenwoordig in een digitaal tijdperk en daarom is het extra leuk om een handgeschreven kaartje in de bus te ontvangen. Je kunt zelfs nog een stapje verder gaan, organiseer een actie om eenzame ouderen een hart onder de riem te steken tijdens de feestdagen. Hoe mooi is het om een glimlach op hun gezicht te toveren met een kerstwens.

5. Personeelsuitje op kantoor

Een spel spelen brengt gezelligheid met zich mee. Dit kan een eigen bedacht spel zijn, maar hebben jullie echt geen zin om dit zelf te bedenken, kun je dit natuurlijk ook aan ons overlaten! Denk bijvoorbeeld aan onze hilarische Pubquiz of de zenuwslopende Office Escape Game! Tijdens deze uitjes kan iedereen voldoende afstand van elkaar houden. Of je kiest voor een van onze online games. Dit speel je achter de computer, thuis of op kantoor. Zet een lekker kerstnummer op en het feest kan van start.

Kortom, of je nu thuis of op kantoor kerst viert, kerst 2021 wordt een geweldig feest!

 
Benieuwd naar al onze bedrijfsuitjes? Bekijk ze hier.
8.2
Reviews 325 beoordelingen klanten vertellen