Ruben Strieker

Ruben Strieker

Ruben Strieker

Sales Manager Noord-Nederland

Trouw, betrokken én commercieel

Ruben heeft een écht eventhart en voelt zich in deze branche als een vis in het water. Jarenlang was hij actief in de horeca maar al snel werd duidelijk dat hij meer met evenementen wilde doen. In de beginjaren was Ruben vooral operationeel bezig. Je kunt het zo gek niet bedenken of hij heeft het georganiseerd. Van helikopter vluchten tot racen met oldtimers, niets was Ruben te gek. Integendeel: hoe gekker hoe beter.

Toch voelde Ruben zich pas écht op zijn plek toen hij in de sales terecht kwam. Commercieel bezig zijn, nadenken over de boodschap. Het enthousiasmeren en overtuigen van klanten. Dat is waar Ruben het best tot zijn recht komt. Met zijn vlotte openingszin “als u voor de koffie zorgt, dan neem ik de koeken mee” komt hij overal binnen. Gelukkig zorgen niet alleen de koeken voor tevreden opdrachtgevers, maar hebben ze ook vertrouwen in zijn verhaal. Een verhaal dat hij waarmaakt, hoe dan ook.

Zijn grootste trots bij Uitjesbureau is de organisatie van het jaarlijkse eindejaars event voor veilingsite Catawiki. Omdat het in 2016 en 2017 zo’n succes was, gaan we het in 2019 nog eens dunnetjes over doen (2018 werd een jaartje door opdrachtgever overgeslagen). Dat is natuurlijk fantastisch. Wat nog mooier is? Een zeer tevreden opdrachtgever die nog meer jaren met ons gaat samenwerken. “Daar heb ik heb er alle vertrouwen in!”