Shirley Clark

Shirley Clark

Shirley Clark

Operationeel Manager Regio Zuid

De frisse wind van Uitjesbureau

Van jongs af aan wist ze wat ze wilde; werken in de Hospitality en Evenementenbranche. Met het diploma Hotel – en Event Management op zak heeft zij zowel in binnen- als buitenland ervaring opgedaan.

Deze enthousiaste professional houdt zich het liefst bezig met plannen en organiseren. Je kunt haar het beste omschrijven als iemand die het voortouw neemt en is in een groep degene die altijd alles regelt. Shirley is een ondernemend en avontuurlijk type en zit niet graag stil. Klantvriendelijk, open-minded, iemand die rust en overzicht bewaart in drukke periodes, overal aan denkt en goed aanstuurt. Daarnaast staan de begrippen service en dienstverlening hoog in het vaandel. Komt zij voor hete vuren te staan? Dan denkt ze heel oplossingsgericht en op die reden wordt ze ook wel “de fixer” genoemd. Ze denkt graag mee met de organisatie en wil klanten in hun wensen en behoeften voorzien. Hier komt haar creativiteit goed tot uiting. Bij Uitjesbureau zit zij daarom op de juiste plek. Van haar werk krijgt zij energie en haalt daar voldoening uit.

Niet alleen op het werk, maar ook in haar vrije tijd is ze een bezige bij en geniet het meest van reizen. Haar hoge mate van reislustigheid zorgt ervoor dat zij vaak een andere stad of ander land ziet en inspiratie krijgt die ze weer kan toepassen in haar creativiteit op het werk. Haar motto: spaar herinneringen, geen spullen. In de weekenden kun je haar met regelmaat vinden op de dansvloer van een salsafeestje.

Ben je op zoek naar een onvergetelijk uitje? Dan is Shirley, samen met haar team, de perfecte gesprekspartner die graag met je meedenkt en alles voor je regelt. Deze harde werker is operationeel verantwoordelijk voor regio Zuid-Nederland, werkt alles tot in details uit en zorgt ervoor dat het je aan niets ontbreekt!