Sylvia Smeets

Sylvia Smeets

Sylvia Smeets

Regio Manager Zuid-Nederland

Flexibele samenbrenger!

Waarom? Sylvia laat zich al vanaf haar stageperiode in 2013 inspireren door iedereen die zij spreekt! Tegenwoordig met een goed gevulde agenda, babbelt ze lekker over dat ene vraagstuk waar een afdeling mee kampt of die gewilde ontspannen avond weg van de werkvloer. Natuurlijk met een heerlijke cappuccino (liefst met karamel) op tafel! Samenkomen om uitdagende, inspirerende, gezellige, formele of “younameit-dagen” in ongeveer heel Nederland neer te zetten. Met veerkracht en energie luisteren, dat maakt die flexibiliteit in dat samenbrengen van vraagstukken en ultieme beleving zo leuk.

‘Vettrots!’ is zij op alle personen die bedrijfsuitjes voor hun afdeling, team of bedrijf organiseren. Bel Syl (en anders belt ze jou!) en ze brengt jouw idee samen tot werkelijkheid.

Vraag Sylvia ook naar teamgames met meer diepgang. Games waar management en medewerkers leren door samen te werken en overleggen. Geen saaie trainingen of presentaties, maar spelenderwijs leren. Lesstof beklijft veel beter en nog veel belangrijker – het is gewoon veel leuker! Kijk voor meer informatie op Entertrainment.nl of neem direct contact op met Sylvia.