Tamar Wolters

Tamar Wolters

Tamar Wolters

Operationeel Manager Regio Noord

Tijdens International Hospitality Studies, heeft Tamar voor het eerst haar liefde voor de eventbranche gevonden. Hierdoor is ze verder gaan studeren voor Leisure Manager.

Inmiddels is Tamar ‘De allrounder van Uitjesbureau’! Als echte teamplayer en met haar tomeloze inzet en haar zichtbare plezier in haar werk is Tamar in 2016 eerst gestart als stagiaire. Ruwe ongeslepen toppertjes laat je niet lopen. Tamar is blijven werken als salesmedewerker en doorgegroeid naar Operationeel Manager van Uitjesbureau Noord-Nederland. Met veel energie organiseert ze de events tot in de puntjes met oog voor detail.

Het meest trots is Tamar op het live-event voor 1800 studenten van het Trinitas College te Heerhugowaard in 2018. Een zeer geslaagde digitale schoolgame waar leerlingen in teams op unieke wijze elkaar, de leraren en leraressen en de normen en waarden van de school leerden kennen. Dit alles vanwege het 25-jarig bestaan van het Trinitas College.

Je kunt Tamar het beste omschrijven als een echte Bourgondiër. Liefde voor koken, lekker eten en daarbij een heerlijk glaasje wijn, zo spendeert ze graag haar vrije tijd met vrienden, familie en collega’s.