Ons Verhaal

Uitjesbureau is een bedrijf dat is ontstaan vanuit passie. Passie voor het event vak en de wil om mensen te verrassen. We hebben ontzettend veel meegemaakt en we willen je een eerlijk verhaal vertellen. Het begon met twee onervaren jongens die in zichzelf geloofden en die nieuwe dingen wilde proberen. We groeiden zo hard omdat we de eerste waren met het ‘Wie is de Mol stadsspel voor bedrijven’. We waren de eerste met het Hou van Holland spel voor bedrijven. We waren de eerste met het moorddiner. Wisten wij veel dat het zo goed zou aanslaan!

Elke dag zijn we bezig om nieuwe originele teambuilding uitjes te ontwikkelen en uit te rollen voor onze opdrachtgevers. Dat is waar we goed in zijn!

Wil je meer weten over onze milestones? Lees dan meer over onze historie.

WIJ ZIJN EN BLIJVEN DÉ VOORLOPER IN HET ONTWIKKELEN VAN NIEUWE EN INNOVATIEVE TEAMBUILDING PROGRAMMA’S

ONZE MISSIE & VISIE

Missie

Uitjesbureau is een servicegerichte organisatie van intrinsiek gemotiveerde Event Managers, opgericht vanuit passie en creativiteit. Ons doel is voorloper te zijn en te blijven in het investeren, ontwikkelen, organiseren en passend maken van vernieuwende en duurzame bedrijfsuitjes en teambuilding concepten van hoge kwaliteit aan de zakelijke opdrachtgever.  

Visie

Het (inter)nationaal aanbieden van betekenisvolle en onvergetelijke evenementen en activiteiten aan de zakelijke markt in een niet zakelijke omgeving. Impact realiseren met evenementen en activiteiten die mensen dichterbij elkaar brengen en zorgen voor verbinding en verbetering van onderlinge samenwerking en communicatie tussen personeel, klanten en overige stakeholders.

WIJ ZIJN ZO GOED, OMDAT WE INVESTEREN IN DE ONTWIKKELING VAN ONZE MENSEN

Onze familie

Uitjesbureau is de oudste zoon van PromoPodium BV kreeg jarenlang de onverdeelde aandacht binnen het gezin. Daar kwam in 2007 verandering in met de geboorte van het TOBACCO Theater in Amsterdam. Een gezinsuitbreiding om trots op te zijn! Binnen enkele jaren is het TOBACCO Theater uitgegroeid tot een vooraanstaande evenementenlocatie voor zakelijke en culturele events. Hier hield het nog niet op want eind 2018 is ub-events in het leven geroepen. Het kleine broertje met grote opdrachten maakt de familie compleet en richt zich specifiek op personeelsfeesten, congressen, kick-off’s en jubileumevents.

Naast broertjes en zusjes heeft PromoPodium B.V. ook nog neefjes en nichtjes. Creatieve merken als ub-entertrainment, de Waterproeverij en Uitjes.nl maken ook onderdeel uit van de grote en trotse PromoPodium familie.

We sparren regelmatig met onze vader, broertjes, zusjes, neefjes en nichtjes en zo wordt iedereen beter. Dat is de kracht van PromoPodium B.V.!

Stichting Stel je Voor

Een stichting, die als opzet heeft om kinderen, die even in een kleine mentale dip zitten, er bovenop te brengen door middel van een theatervoorstelling. Hierin vervullen ze zelf de hoofdrol en staan ze voor een keertje echt in de spotlights van een echt theater. Het publiek, dat zijn vaak de ouders en vrienden, geven de kinderen, met een staande ovatie, vaak net dat positief duwtje in de rug dat ze nodig hadden om de toekomst weer zonnig in te zien. Stel je voor dat we dat bij iedereen voor elkaar zouden krijgen! Voor meer info kunt u terecht bij oprichter Erik van Wilsum (erik@uitjesbureau.nl). Hij vertelt u er heel graag heel veel meer over!