Wie is de Mol op maat in Breda | Heembouw

Bedrijfsuitje Heembouw op maat

Twee jaar lang gooide Corona roet in het eten, maar dit jaar kon het eindelijk weer! De jaarlijkse personeelsbijeenkomst van Heembouw vond eindelijk weer plaats! Dit keer hadden wij van Uitjesbureau de mooie kans om dit evenement voor ruim 300 man mede te organiseren

Heembouw's cultuurspel

In een prachtige locatie in het centrum van Breda kwamen alle collega’s van Heembouw samen. Het thema dat centraal stond tijdens deze speciale dag was cultuur. Er werd afgetrapt met een prachtig verhaal over hoe trots Heembouw is met de sterke bedrijfscultuur en het belang ervan binnen de organisatie. Na dit mooie verhaal was het de hoogste tijd om te starten met de officiële Wie is de Mol game in het centrum van Breda. 30 teams gingen de Bredase binnenstad in met een tablet en de benodigde spelmaterialen en speelde de Wie is de Mol game op fanatieke wijze.

Bedrijfsuitje groepsfoto op maat

Er werd gestreden voor de winst, maar in elk team probeerde de goed voorbereide Mol er alles aan te doen om dat te laten mislukken. De opdrachten werden op creatieve en unieke wijze voltooid, wat tijdens de prijsuitreiking veel hilarische momenten opleverde. Na een geslaagde dag werd het personeelsfeest afgesloten met een heerlijk diner.

Het personeel van Heembouw kijkt terug op een mooie en geslaagde dag. Wat was iedereen blij dat samenzijn en bij elkaar komen weer mogelijk was! Iedereen kan er op deze manier weer even tegenaan en hopelijk zien we deze mooie groep mensen van Heembouw volgend jaar weer terug tijdens een nieuwe spectaculaire dag!

Ben jij ook op zoek naar een bedrijfsuitje voor grote groepen? Bij Uitjesbureau organiseren wij door heel Nederland bedrijfsuitjes voor grote en kleine groepen. Niks is ons te gek en in overleg is er heel veel mogelijk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte en ervaar net als het personeel van Heembouw een spectaculaire en unieke dag samen met je collega’s!

 

8.4
Reviews 510 beoordelingen klanten vertellen