The Park Playground | VR games | Partner Uitjesbureau

» Uitje » The-park-playground-vr-games

partner VR

Bij Uitjesbureau werken wij samen met betrouwbare partners.
Bekijk hieronder de uitdagende virtual reality games van The Park Playground in Amsterdam. The Park Playground biedt uitdagende ervaringen en maakt virtuele realiteit mogelijk voor zowel jong als oud. The Park locaties hebben speelruimtes van 100 - 300 m2 en laten je even ontsnappen aan de hedendaagse realiteit. Na een VR introductie bij de mini games word je op missie gestuurd tijdens een overweldigende VR experience! Stap samen met je teamgenoten in een adembenemende virtuele wereld en beweeg vrij rond. Hier gelden geen regels. Echt onvergetelijk!

Inclusief

  • 60 minuten VR tijd
  • 2-8 spelers
  • Vanaf +12 jaar
  • 100-300 m² arena
Prijs & Details

Vanaf 2-8 personen

1 uur

34.99,- vanaf prijs p.p.

De prijs is afhankelijk van welke dag en ervaring je kiest.

Onze eventmanager helpt graag!

088 - 848 53 00

Stuur ons een bericht

Verschillende virtual reality games van The Park Playground

The Hallow
Minimaal 2 en maximaal 8 personen per speelveld.

Jullie gaan samen op jacht naar angstaanjagende zombies en buitenaardse wezens, samenwerking is vereist om het tot een goed einde te brengen! Wie heeft de meeste zombies geëlimineerd en staat bovenaan op het scorebord? Kijk hier voor meer informatie.

The Heist
Minimaal 3 en maximaal 6 personen per speelveld.

De bank binnendringen is het makkelijke gedeelte. Eenmaal binnen moet je samenwerken om als team elke verdieping uit te kammen, de gijzelaars zitten ergens verstopt, dus pas op waar je schiet. Kijk hier voor meer informatie.

De Mol
Minimaal 4 en maximaal 6 personen per speelveld.

Gilles De Coster wacht alle kandidaten op in Nieuw-Zeeland. Tijdens de zoektocht naar De Mol krijg jij samen met je team een aantal uitdagingen. Als jullie deze uitdagingen winnen, verdienen jullie geld. Pas op en houd je teamgenoten in de gaten, want één van hen zal de groepsopdrachten proberen saboteren. Na enkele opdrachten is er een eliminatieronde. Wie op het foute spoor zit, valt onherroepelijk af. De overgebleven kandidaten spelen het finalespel. Ontmasker jij De Mol? Wie vertrouw je en hoe bescherm je de groepspot? Niets is wat het lijkt! Kijk hier voor meer informatie.

K3
Minimaal 4 en maximaal 6 personen per speelveld.

K3 zit gevangen in een piramide in Egypte! Kunnen jullie Marthe, Hanne en Klaasje bevrijden? Werk als een team samen om de verschillende avontuurlijke opdrachten op te lossen.

Dit spel is vanaf 1 juli te spelen op iedere locatie!

Mission Planet X
Minimaal 2 en maximaal 8 personen per speelveld.

Planeet Aarde is bijna uitgeput en energie is schaars. Volgens theorieën bevindt zich op Planeet X een krachtig Energie Kristal met een onuitputtelijk bron aan energie. Commander Dawson stuurt je troep op missie naar Planeet X. Slagen jullie er in het Energie Kristal te vinden? Werk goed samen, wees voorzichtig en bereid je voor op het ergste. Wat voor vijandige buitenaardse wezens zal je daar tegenkomen? Kijk hier voor meer informatie.

Ben je enthousiast geworden en wil je een van deze activiteiten boeken? Klik dan hier.

 

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • 60 minuten VR tijd
  • 2-8 spelers
  • Vanaf +12 jaar
  • 100-300 m² arena
Prijs & Details

Vanaf 2-8 personen

1 uur

34.99,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

De prijs is afhankelijk van welke dag en ervaring je kiest.

Onze eventmanager helpt graag!

088 - 848 53 00

Stuur ons een bericht

8.2
Reviews 325 beoordelingen klanten vertellen