Junior Sales medewerker Amsterdam (24-40 uur)

Zie jij het als een uitdaging dagelijks klanten enthousiast te maken over onze uitjes en events in geheel Nederland en Antwerpen? Krijg jij energie van de dagelijkse belletjes en mailtjes met de klant en verschillende partners en geeft scoren je daarnaast een kick? Dan zien wij jou graag als onze nieuwe Junior sales medewerker bij Uitjesbureau.

Wij zijn Uitjesbureau

Een evenementenbureau dat ruim 23 jaar geleden is ontstaan vanuit passie. Wij zijn dé specialist in het organiseren van bedrijfsuitjes en events op maat in heel Nederland en in Antwerpen. Ons team bestaat uit gedreven jonge medewerkers met ieder zijn/haar expertise. Uitjesbureau is specialistisch én gezellig. Wij zijn heel serieus over het organiseren, maar vinden het ook belangrijk om lol te hebben met elkaar. Omdat onze ambities groeien, zijn wij op zoek naar een enthousiaste nieuwe sales-tijger!

We zijn trots op de vele teamuitjes en events die we per week mogen organiseren en voor de officiële ‘Wie is de Mol’ en ‘Hunted’ teamgame zijn wij de enige licentiehouder in Nederland. Een greep uit de rest van onze uitjes en activiteiten zijn: Escape Games, Diner activiteiten, VR La Casa de Papel, games gericht op duurzaamheid en gamification en bedrijfsfestivals. Verder zijn we altijd bezig met de ontwikkeling van actuele nieuwe bedrijfsuitjes!

Wat ga jij doen?

Je informeert en adviseert, stelt offertes op en verwerkt de boekingen in het reserveringssysteem. Als Junior sales medewerker is jouw doel te zorgen voor blije klanten door de organisatie van mooie professionele uitjes en activiteiten, waarbij je let op de details! Ben jij klaar voor een job met veel eigen verantwoordelijkheid en de eventbranche?

Naast het verkopen van de leukste uitjes voor onze klanten, hou je zelf ook van uitjes, borrels en feestjes met je collega’s. Natuurlijk mag dit niet ontbreken als je werkt bij het leukste evenementenbureau van Nederland.

Wie ben jij?

Wat bieden wij jou?

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden na het lezen en wil je solliciteren? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie. Na een positieve telefonische screening zullen we je uitnodigen voor een gesprek. Als deze vanuit beide kanten ook positief is sturen we je een persoonlijkheidsvragenlijst toe. Deze bespreken we uitgebreid en als alles dan nog steeds op groen licht staat doen wij je een aanbieding en drinken we er een glas champagne op als alles rond is.

 

 

Solliciteer nu Bij Uitjesbureau


8.4
Reviews 510 beoordelingen klanten vertellen