Allround sales & event-medewerker Amsterdam (32-40 uur)

Wij zijn Uitjesbureau

Een evenementenbureau dat ruim 21 jaar geleden is ontstaan vanuit passie. Wij zijn dé specialist in het organiseren van bedrijfsuitjes op maat. Ons team bestaat uit gepassioneerde, gedreven medewerkers met ieder zijn/haar expertise. Uitjesbureau is specialistisch én gezellig. Wij zijn heel serieus over het organiseren van bedrijfsuitjes, maar vinden het ook belangrijk om lol te hebben met elkaar. Omdat onze ambities groeien, zijn wij op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega!

We zijn trots op de vele teamuitjes die we per week mogen organiseren (rond de 30!) en voor de officiële  ‘Wie is de Mol’ en ‘Hunted’ teamgame zijn wij de enige licentiehouder in Nederland. Een greep uit de rest van onze uitjes en activiteiten zijn: Escape Games, Diner activiteiten, VR, La Casa de Papel, games gericht op duurzaamheid en gamification. Verder zijn we altijd bezig met de ontwikkeling van actuele nieuwe bedrijfsuitjes!

Wat ga jij doen?

Als allround sales & eventmedewerker kick je op samenwerken in een goed en gedreven team en krijg je energie van de dagelijkse belletjes en mailtjes met de klant en verschillende partners. Jouw doel is blije klanten door de organisatie van mooie professionele uitjes en activiteiten, waarbij je let op de details! Ben jij klaar voor een job met veel eigen verantwoordelijkheid?

Je houdt je bezig met het voeren van salesgesprekken met nieuwe klanten, het opstellen van offertes en uiteindelijk natuurlijk het organiseren van uitjes. Het maken van draaiboeken en zowel de logistieke planning als doorloop met leveranciers en entertainers is hierin cruciaal. Verder begeleid je af en toe een evenement en denk je mee in de ontwikkeling van nieuwe uitjes en activiteiten. Kortom een zeer afwisselende baan waarin je goed overzicht moet kunnen bewaken.

Wie ben jij?

Wat bieden wij jou?

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden na het lezen en wil je solliciteren? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie. Na een positieve telefonische screening zullen we je uitnodigen voor een gesprek. Als deze vanuit beide kanten ook positief is sturen we je een persoonlijkheidsvragenlijst toe. Deze bespreken we uitgebreid en als alles dan nog steeds op groen licht staat doen wij je een aanbieding en drinken we er een glas champagne op als alles rond is.


Solliciteer nu Bij Uitjesbureau


8.2
Reviews 325 beoordelingen klanten vertellen