Assistent Event Manager | stage |

Houd jij van het organiseren van leuke bedrijfsuitjes en evenementen? En ben je daarbij een creatieve doorzetter met verantwoordelijkheidsgevoel? Dan is Uitjesbureau per direct op zoek naar jou! Wij zijn op zoek naar een assistent event manager voor ongeveer 20 weken om ons team te versterken in Amsterdam-Noord.

Wat ga je doen? Jij stelt de meest waanzinnige bedrijfsuitjes en evenementen samen voor je eigen klantenkring. Met jouw creativiteit en commerciële drive maak jij van een droom werkelijkheid.

Je bent zorgvuldig bezig met de organisatie van het evenement. Contact met leveranciers en begeleiders/acteurs zijn dagelijkse bezigheden, maar ook het klaarzetten van spullen, draaiboeken maken en werken met onze operationele systemen zijn onderdeel van jouw werkweek. Wij zijn op zoek naar frisse, spontane en enthousiaste stagiaires die houden van organiseren. 

Vaak zal het gaan om zelfstandige werkopdrachten waarbij je een eigen klantenpakket bij elkaar verzamelt. Daarom zoeken wij stagiaires met communicatieve, organisatorische en sociale skills.

Vanuit ons hoofdkantoor in Amsterdam-Noord worden alle uitjes georganiseerd en gecoördineerd. De bedrijfsuitjes variëren van (digitale) stadsspellen, actieve dinerspellen en sportieve activiteiten op het water, tot aan creatieve bedrijfsevenementen op maat.

Klik hier voor een video impressie ”een dag in het leven van Emma die stage loopt bij Uitjesbureau”

Wat ga je doen?

Wie ben jij?

Wat bieden wij jou?

Solliciteer nu Bij Uitjesbureau


8.4
Reviews 498 beoordelingen klanten vertellen