Uitjesbureau.nl op Twitter

Monopoly Streets - Alles of niets! Groepsuitje

Dit spel gaat om macht, geld, creativiteit en samenwerking. Monopoly is door Uitjes.nl in een nieuw stedenjasje gegoten. Het gaat er nu om dat u in real life de verschillende straten in de door u gekozen stad weet te veroveren door middel van opdrachten. Hier zijn keiharde euro's mee te verdienen, maar het kan u net zo makkelijk ook de kop kosten! Slaapt u onder een brug of bemachtigd u het mooie stadhuis?!

Inclusief:
- Spelmaterialen
- Professionele begeleiding
- Één consumptie p.p. bij ontvangst
- Prijsuitreiking
- Prijs voor de beste bankier
- Teambuilding
- Kennis over de stad

Monopoly Streets is natuurlijk niets zonder de welbekende Monopoly KANS- en Algemeen Fonds kaarten. Wordt u aangeslagen voor Straatgeld? Vervalt uw Bouwverzekering? Of misschien een vergissing van de bank in uw voordeel? Het kan in een klap alle kansen weer doen keren!

Denkt u uiteindelijk genoeg te weten over de stad om de bonussen binnen te halen? Dan kan u daar in het eindspel van profiteren. Of niet. Dan belandt u, net zoals bij het bordspel, in de stadsgevangenis!

Het is alles of niets vandaag!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.

Details

Prijs: € 22,50 (excl. BTW) Prijs details (meer info)

Prijs p.p.
vanaf 40 pers. € 22,50 p.p excl. BTW
van 20 t/m 39 pers € 27,50 p.p excl. BTW

BTW informatie

Deelnemers: Minimaal 20 personen Duur: 3½ uur Kenmerken
SALE
Offerte aanvragen

Gerelateerde uitjes

Ontdek de Mol Vanaf € 22,50 p.p. Crazy 88 Vanaf €27,50 22,50 p.p. Deal or No Deal Vanaf €29,50 27,50 p.p.