Healthy Walk Together | Online teamgame in de buitenlucht

» Uitje » Healthy-walk-together

actief MVO teambuilding

Neem het op met en tegen je collega's tijdens dit digitale teambuilding uitje op afstand in de buitenlucht. Op deze manier hebben jij en je collega's gezamenlijk een actieve wandeling, terwijl je met elkaar een online teamgame speelt. 

Inclusief

  • Speciale Healthy Walk Together app
  • Uitdagende hersenkrakers
  • Opdrachten en vragen personaliseren
  • Eindelijk even weg vanachter de laptop / computer
Prijs & Details

Vanaf 12 personen

2 uur

22.50,- vanaf prijs p.p.

Pers. Prijs
> 50 € 22,50 p.p. excl. BTW
30 - 49 € 24,50 p.p. excl BTW
12 - 29 € 750,00 excl. BTW (vast bedrag)

Onze eventmanager helpt graag!

088 - 848 53 00

Stuur ons een bericht

Healthy Walk Together | online verbinding in de buitenlucht

Teambuilding op afstand in de buitenlucht! Tijdens dit online personeelsuitje neem je het op tegen je collega's op afstand. Alle deelnemers downloaden vanaf hun eigen locatie / huis de speciale app op hun smartphone. Werk je thuis of op kantoor? Het maakt niet uit, want deze online teambuilding game is te spelen vanaf elke locatie. Start de game en loop het aangegeven aantal stappen (bijvoorbeeld 500) om een digitaal slot te openen. Hierna verschijnt er een reeks algemene opdrachten en vragen en opdrachten over jullie eigen bedrijf of een specifieke afdeling. De opdrachten kunnen bestaan uit meerkeuze vragen, foto – en video opdrachten en uitdagende hersenkrakers met allemaal verschillende thema's. 

Wat kun je verwachten van de Digital Healthy Walk Together tocht? 

Wanneer alle medewerkers de app hebben gedownload, kan de online game van start gaan. Ter introductie kan er een filmpje worden toegevoegd waarin de leidinggevende iedereen welkom heet. Hierna gaan alle deelnemers naar buiten om een wandeling te maken. Iedere deelnemer kiest zijn of haar eigen route in de eigen omgeving. Onze app maakt gebruik van de stappenteller op je telefoon en ziet precies wanneer jij het benodigde aantal stappen hebt gezet om een badge te openen. Heb je genoeg stappen gezet? Dan ontvang je een badge en met deze badge kun je een van de vele opdrachten openen! Voorbeelden van opdrachten zijn: vragen, puzzels, clues en andere leuke quiz onderdelen. Op deze manier loop je meerdere malen een afstand van bijvoorbeeld 500 stappen om een badge met een reeks opdrachten te openen. Het aantal af te leggen stappen is in overleg met ons af te stemmen. 

Het online bedrijfsuitje de Healthy Walk Together is op 1 dag te spelen (vanaf 1 uur), maar kan ook uitgesmeerd worden over meerdere dagen. Alle opdrachten en vragen kunnen gepersonaliseerd worden zodat de waarden en doelstellingen van je bedrijf goed naar voren komen in de vragen, opdrachten en lay-out. Deze game wordt door alle deelnemers individueel gespeeld, maar het is natuurlijk ook mogelijk om op afstand met elkaar verbonden te zijn. Deelnemers kunnen aan elkaar worden gekoppeld in het systeem, op deze manier kunnen zij toch met elkaar in teamverband spelen terwijl ze niet bij elkaar in de buurt zijn! 

Willen jullie een maatschappelijk verantwoord doel koppelen aan dit virtuele teamuitje? Voeg de mogelijkheid om bonuspunten te verdienen toe door middel van zoveel mogelijk zwerfafval op te ruimen onderweg. Heb je interesse in een duurzame invulling van dit online bedrijfsuitje in de buitenlucht? Laat het ons weten. 

Offerteaanvraag 

Het team dat de meeste punten scoort, is aan het einde van dit virtuele teamuitje te zien op het leaderbord. Durf jij de strijd op afstand aan te gaan met je collega's? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. Dit personeelsuitje is te boeken in geheel Nederland en in iedere omgeving, zoals o.a. Alkmaar, Amsterdam en Utrecht.  

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Speciale Healthy Walk Together app
  • Uitdagende hersenkrakers
  • Opdrachten en vragen personaliseren
  • Eindelijk even weg vanachter de laptop / computer
Prijs & Details

Vanaf 12 personen

2 uur

22.50,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

Pers. Prijs
> 50 € 22,50 p.p. excl. BTW
30 - 49 € 24,50 p.p. excl BTW
12 - 29 € 750,00 excl. BTW (vast bedrag)

Onze eventmanager helpt graag!

088 - 848 53 00

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 504 beoordelingen klanten vertellen