Een coronaproof teamuitje organiseren

Corona proof bedrijfsuitje op afstand

Na maandenlang thuis zitten mogen we eindelijk weer naar buiten en samenkomen met collega’s!  
Wil jij alsnog een veilig en coronaproof bedrijfsuitje organiseren voor jouw team? Lees dan verder, want wij geven waardevolle tips en laten onze top 3 coronaproof teamuitjes zien.

Het belang van een (coronaproof) bedrijfsuitje voor de werksfeer 

Na een lange periode van online events en meetings is er behoefte aan fysiek elkaar ontmoeten. Goed nieuws! Want vanaf vrijdag 25 februari 2022 vervalt naast de 1,5 meter afstand, ook de QR-code en mogen we weer genieten van een bedrijfsuitje zonder maatregelen. Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat er bedrijven zijn die nog niet gelijk in het diepe willen springen en graag een veilig en coronaproof bedrijfsuitje buiten willen organiseren. Daar kunnen wij jou bij Uitjesbureau mee helpen.

De lente staat om de hoek en dat komt goed uit! Wij hebben een groot assortiment aan stadspellen die je heerlijk buiten in de frisse lucht kunt spelen met je collega´s. Tijdens een stadsspel loop je in teams samen met collega’s ongeveer 5 km door jouw stad naar keuze. Naast dat je lekker gezond wandelt, speel je ook nog eens een spannend spel dat bijdraagt aan de teambuilding binnen jouw bedrijf. Onze stadsspellen zijn te boeken in alle grote steden van Nederland en in Antwerpen. 

Een gezellig uitje met collega´s is natuurlijk superleuk maar ook nog eens héél belangrijk. Iedereen wint bij een hecht team en een goede werksfeer. Uit onderzoek blijkt dat regelmatig een bedrijfsuitje organiseren en goede teambuildingsactiviteiten je werknemers meer werkplezier geeft en dat wil je om de volgende redenen: 

*Ziekteverzuim verlagen 
*Meer betrokkenheid creëren
*Productiviteit verhogen 
*Betere bedrijfsresultaten 
*Meer lol hebben samen 

Ontdek nu onze top 3 coronaproof bedrijfsuitjes!

1. Escape city voor grote groepen

Escape City is een spannend bedrijfsuitje waarbij je de spanning al aanvoelt vanaf de eerste minuut. Tijdens deze zenuwslopende escape room game hebben jullie alle ruimte om je vrij te bewegen want jouw favoriete stad is jullie speelweide! Lukt het jou en je teamgenoten om binnen de tijd te ontsnappen? Door middel van het uitvoeren van verschillende uitdagende foto – en video opdrachten, hersenkrakers en raadsels krijgen jij en je teamgenoten steeds meer aanwijzingen welke straat, steeg of brug leidt naar de uitgang van de levensgrote escape room. Dit bedrijfsuitje is ook zeer geschikt voor grote groepen, omdat je goed afstand kunt houden van elkaar in de buitenlucht.

2. Geheimen van… Stadsspel

 

Tijdens dit culturele bedrijfsuitje is het doel om samen met je team alle verborgen parels te vinden uit je stad. Ken jij alle verborgen pleintjes en hofjes? Welke geheimen zijn te vinden in jouw stad? Voordat er een geheim wordt onthuld moet je eerst een tegenprestatie leveren. Wat dacht je van een flink portie raadsels over de door jullie gekozen stad, doordenk vragen en lastige hersenkrakers? Geheimen van is een stadsspel waarbij je in teams op pad gaat met een tablet, wij noemen dit ook wel een tablet game. Ga jij de strijd aan met je collega’s om zoveel mogelijk verborgen geheimen en parels te vinden? Het team dat uiteindelijk het snelst alle geheimen heeft gevonden wordt gekroond tot winnaar van dit culturele teamuitje.

3. Monopoly Streets Stadsspel

 

Net zoals in het Monopoly bordspel draait het bij dit teamuitje om geld verdienen en zoveel mogelijk vastgoed te bezitten. Elke stad in Nederland heeft prachtige gebouwen, straten en stations, hoe zal het voelen om de eigenaar daarvan te worden? Eindigen jij en je teamgenoten straks als top vastgoedmakelaars of in de gevangenis? Door middel van het voltooien van opdrachten verover je langzaam de belangrijkste straten en gebouwen van de door jullie gekozen stad. Dit stadsspel is coronaproof, omdat je in teams van 6-8 personen in het centrum van de stad rondloopt om de opdrachten te voltooien. Op deze manier kunnen jullie afstand houden en veilig dit geweldige stadsspel spelen.

Toch liever een bedrijfsuitje organiseren met diner? Bekijk dan onze originele coronaproof dinerspellen. 

Boek nu je coronaproof bedrijfsuitje 

Naast deze top 3 coronaproof teamuitjes hebben bij Uitjesbureau veel meer te gekke bedrijfsuitjes die allemaal weer geboekt kunnen worden! We hopen dat we je op deze manier kunnen helpen bij het vinden van het perfecte coronaproof teamuitje. En denk je toch dat de ideale invulling er niet tussen staat? Neem dan even contact op met onze ervaren eventmanagers, want wij kunnen ook een bedrijfsuitje geheel op maat voor jullie samenstellen.  

8.4
Reviews 504 beoordelingen klanten vertellen