Escape City – Escape Room Amsterdam voor grote groepen

Hoe goed werkt uw team samen onder druk? Welke teamgenoot wordt onder druk een echte leider? Dat merkt u snel genoeg tijdens Escape City. Dit is het bekende spel ‘Escape Room’ in de vorm van een uniek stadsspel in steden!

Hoe werkt Escape Room?

Samen met uw team gaat u de uitdaging aan om zo snel mogelijk te ontsnappen uit het gebied in het centrum van een stad waarbinnen u zich mag bewegen. Er is maar één straat, brug of steeg om te kunnen ontsnappen. Bovendien zijn er andere teams die ook zo snel mogelijk weg willen, dus haast, samenwerking, coördinatie en discipline zijn geboden.

Het spel duurt 2,5 uur en begint in een een vooraf vastgesteld gebied. Met de Escape City App wordt de tablet gelijk jullie bewaker. De eerste twee uur krijgt ieder team opdrachten waar punten mee te verdienen zijn. Samen gaan jullie op zoek naar opdrachten, clues, raadsels, codes en kennisvragen. Na twee uur ontvangen alle teams de laatste algemene aanwijzing. Met die aanwijzing en de eerder verzamelde clues en punten hebben alle teams nog een half uur om de uitgang van Escape Room Amsterdam te vinden. Merkt de tablet dat u tussendoor in de no-go-erea komt of tijdens het laatste half uur een verkeerde uitgang neemt, dan gaat dat ten koste van de duur verdiende punten. Uiteraard is het team dat het snelst Escape Room verlaat de winnaar en wacht er een mooie prijs.

Met Escape City test je onmiddellijk de vaardigheden, het samenwerkend vermogen en stressbestendigheid van ieder team. Ook leren de teamleden hun eigen rol te nemen, te overleggen, naar elkaar te luisteren en feedback te geven. Eigenschappen die voor ieder team – van sportvereniging tot bedrijfsafdeling – van belang zijn. Bovendien is deze Escape spannend, leuk en leert u ook de stad kennen. Ons Escape spel is niet voor niets verkozen tot de beste Escape Game van 2019 voor grote groepen.

Wat bieden wij u tijdens een middag Escape Room?

Naast 3,5 uur ontspanning, spel en de mogelijkheden uw teamgenoten nog beter te leren kennen bieden we u het volgende:

  • Professionele spelleid(st)er
  • Tablet en Escape-App
  • Originele opdrachten, clues, enz.
  • Één consumptie per persoon
  • Prijsuitreiking met originele prijs voor winnende Escape-team.
  • Teambuilding en gezonde strijd.

De Escape City is beschikbaar vanaf 24,50 euro p.p. exclusief BTW in diverse steden door heel Nederland.