Stage Marketing & Social Media

Over Uitjesbureau

Uitjesbureau is een bedrijf dat is ontstaan vanuit passie. Passie voor het event vak en de wil om mensen te verrassen. We stellen onszelf als doel om voorloper te zijn en te blijven op het gebied van originele, interactieve en innovatieve bedrijfsuitjes op hoog niveau. Want voor minder doen we het niet. Elk jaar willen we de markt opnieuw blijven uitdagen door te komen met innovatieve teambuilding concepten, want daar zijn we goed in! Jur Elders – Director New Business

Onze missie

Het aanbieden van bedrijfsuitjes van bovengemiddelde kwaliteit voor een betaalbare prijs dat door het gebruik van moderne en vooruitstrevende middelen naadloos kan voorzien in specifieke en diepgaande behoeftes van onze opdrachtgevers.

Onze visie

Het (inter)nationaal aanbieden van unieke belevingen die collega’s in een niet zakelijke omgeving dichter bij elkaar brengen en onze opdrachtgevers verder helpt om de band met- en tussen collega’s te versterken op de manier die het beste bij hun past.

Wat wij zoeken

Houd jij van het promoten van leuke bedrijfsuitjes en events? En ben je daarbij een creatieve doorzetter met verantwoordelijkheidsgevoel? Dan is Uitjesbureau per  op zoek naar jou! Wij zoeken een marketing & social media stagiair(e) voor minimaal 18 weken voor een van onze vestigingen in Amsterdam.

Wat je gaat doen? Het uitje kan beginnen, want jij bent binnen! Ten minste, als jij van creativiteit, diversiteit, eigen verantwoordelijkheden en hele leuke collega’s houdt. Want dat is wat je van ons kan verwachten.

Tijdens jouw stage nemen wij jou mee bij het volledige promotieproces van onze bedrijfsuitjes. Denk aan het beheren van onze social media kanalen (Instagram, Facebook, Twitter, LinkedIN en Youtube), het creëren van content en het versturen van nieuwsbrieven. Maar ook over het online medialandschap zul je een hoop nieuwe dingen leren; waarom kiest een klant voor ons en niet voor de concurrent? Aan het einde van jouw stage weet jij het antwoord én zorg je er natuurlijk voor dat ze alleen nog maar bij ons boeken. 😉

Tijdens jouw stage promoot je de meest waanzinnige uitjes! Met jouw creativiteit en commerciële drive maak jij van een droom werkelijkheid! Je bent zorgvuldig bezig met creëren van content. Het maken van visuals en het schrijven van teksten voor onze social media kanalen en website(s) behoren tot jouw dagelijkse bezigheden. Maar ook het assisteren bij de organisatie van events zal zeker aan bod komen. Daarnaast zijn we volop bezig met de rebranding van onze huisstijl en website; een leuke uitdaging waar we jouw kennis en enthousiasme goed bij kunnen gebruiken!

Uitjesbureau organiseert nu al ruim 20 jaar (bedrijfs)uitjes en events in heel Nederland en we zijn nog steeds dezelfde groep van enthousiaste ontwikkelaars, creatievelingen, DTP-ers, boekhouders en organisatoren. Vanuit een groen en sfeervol kantoor in Amsterdam werken we alle jaren heel nauw samen met lokale horeca en partnerleveranciers. Hierdoor zijn we in alle regio’s van Nederland inmiddels heel goed vertegenwoordigd. Dat is niet voor niets! Het gevoel met de regio is voor ons van groot belang. Hierdoor blijven we goed op de hoogte van wat er not en hot is in de regio. 

Vanuit onze vestiging te Amsterdam Noord worden alle uitjes georganiseerd en gecoördineerd. De bedrijfsuitjes variëren van (digitale) stadsspellen, actieve dinerspellen en sportieve activiteiten op het water, tot creatieve bedrijfsevenementen op maat. En natuurlijk online evenementen. Voor onze vestiging in Amsterdam zijn wij op zoek naar frisse, enthousiaste en spontane stagiaires die houden van aanpakken. 

 

Jouw profiel

 • Minimaal hbo-werk- en -denkniveau;
 • Je bent creatief en nieuwsgierig
 • Je hebt oog voor wat ‘mooi’ is en kunt dit goed overbrengen aan diverse doelgroepen
 • Denkt graag mee over nieuwe processen en concepten
 • Hebt een assertieve en actieve werkhouding
 • Je bent niet vies van de handen uit de mouwen steken
 • Ervaring met Adobe Photoshop, illustrator en InDesign is een pre
 • Je bent nauwkeurigheid en punctueel
 • Je hebt goede communicatieve skills
 • Je enthousiast wordt van schrijven en hier ook nog eens heel goed in bent
 • Je wilt graag meer leren over online advertising
 • Vindt het leuk om te fotograferen en beeld te creëren
 • Beschikbaar voor minimaal 18 weken

Ons aanbod

 • Een veelzijdige stage met een grote vrijheid
 • Een stage binnen een jong en vooral enthousiast team
 • Een zeer actieve en leerzame stagebegeleiding
 • Een eigen werkplek tussen alle managers
 • Een plek waar je je creativiteit kan laten zien!
 • In een korte tijd heel veel leren over (online) marketing

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd? Mail dan je motivatiebrief, (pas)foto en CV door naar sollicitatie@uitjesbureau.nl en wie weet spreken we je snel!