sales stagiair bij uitjesbureau |

Meer leren over de evenementenbranche en hierbij de leukste bedrijfsuitjes organiseren? Dit is je kans!
Uitjesbureau is per direct op zoek naar een Junior Sales stagaiair die ons team komt versterken in Amsterdam-Noord. Word voor een periode van 20 werken onderdeel van een gedreven team die de meest waanzinnige events voor bedrijven organiseert door heel Nederland.

Uitjesbureau is dé expert in het organiseren van unieke en onvergetelijke bedrijfsuitjes, teambuilding activiteiten en evenementen. Met onze creatieve en op maat gemaakte programma’s zorgen wij voor de perfecte ervaring voor elk bedrijf. 

Wat ga je doen? Jij stelt de meest waanzinnige bedrijfsuitjes en evenementen samen voor je eigen klantenkring. Met jouw creativiteit en commerciële drive maak jij van een droom werkelijkheid. 

Ben jij een enthousiaste en gedreven student die graag de kneepjes van het sales-vak wil leren? Dan is deze stageplek bij Uitjesbureau perfect voor jou! Als Junior Sales Stagiair ondersteun je ons sales-team in het volledige verkoopproces, van het eerste klantcontact tot het sluiten van de deal. Je krijgt de kans om praktijkervaring op te doen in een dynamische omgeving en jouw commerciële vaardigheden verder te ontwikkelen.

Vanuit ons hoofdkantoor in Amsterdam-Noord worden alle uitjes georganiseerd en gecoördineerd. De bedrijfsuitjes variëren van (digitale) stadsspellen, actieve diner-spellen en sportieve activiteiten op het water, tot aan creatieve bedrijfsevenementen op maat.

Klik hier voor een video impressie ”een dag in het leven van Emma die stage loopt bij Uitjesbureau”

Wat ga je doen?

Wie ben jij?

Wat bieden wij jou?

Solliciteer nu Bij Uitjesbureau


8.4
Reviews 510 beoordelingen klanten vertellen