Entertainers en Spelleiders

Over Uitjesbureau

Uitjesbureau is een bedrijf dat is ontstaan vanuit passie. Passie voor het event vak en de wil om mensen te verrassen. We stellen onszelf als doel om voorloper te zijn en te blijven op het gebied van originele, interactieve en innovatieve bedrijfsuitjes op hoog niveau. Want voor minder doen we het niet. Elk jaar willen we de markt opnieuw blijven uitdagen door te komen met innovatieve teambuilding concepten, want daar zijn we goed in! Jur Elders – directeur

Onze missie

Voorloper zijn én blijven in het ontwikkelen én aanbieden van originele, interactieve en innovatieve teambuilding uitjes op (inter)nationaal niveau.

Onze visie

Mensen in een niet zakelijke context dichter bij elkaar brengen om de band met- en tussen collega’s te versterken op de manier die het beste bij hun past.

Wat wij zoeken

Wil je met erg leuk werk bijverdienen? Voor het begeleiden van onze bedrijfsuitjes zijn wij op zoek naar enthousiaste collega’s die het niet alleen leuk vinden om voor een groep te staan en te presenteren, maar zich daarnaast ook een geboren entertainer voelen. Belangrijk is dat je woonachtig bent in Amsterdam/Utrecht en omgeving.

De entertainers zijn een belangrijk onderdeel van het succes van onze bedrijfsuitjes. Merken wij dat jij de uitjes rockt, dan staat daar natuurlijk wat tegenover. Zo bieden wij een snel opbouwend salaris en geven wij het voordeel aan degene waarbij wederzijdse pro-activiteit en flexibiliteit te zien is. Denk jij met ons mee? Dan doen wij hetzelfde voor jou!

Jouw profiel

Wat kan jij als entertainer eigenlijk verwachten?

Je kan verwachten dat jouw werk één groot feest is. Ten minste, als jij de slingers ophangt.
Hoe je dat doet? Een goede start zou zijn als jij jezelf in onderstaande herkent:

‘Een kantoorbaan? Niet echt iets voor mij. Ik wil erop uit, mensen blij maken, zorgen dat ik kan bijdragen aan een onvergetelijk uitje. Gaat er iets mis, bijvoorbeeld met de techniek, dan raak ik niet in paniek. Ik houd het overzicht, schakel snel en bedenk een creatieve oplossing om zo snel mogelijk weer door te kunnen. Verder ben ik iemand die flexibel is, meedenkt en zijn/haar afspraken nakomt.

Ik ben een echte entertainer en sta graag voor grote groepen. Hoe groter, hoe beter!  Eenmaal voor de groep verander ik in een presentator/presentatrice die volledig opgaat in de game. Ik neem de groep mee in een volledige beleving en ben pas tevreden als iedereen met een grote smile weer naar huis gaat.’

 • Je bent gedreven, zelfstandig en beschikt over presentatie skills
 • Je bent spontaan, geestig, ad rem en weet een groep te leiden
 • Je hebt ervaring in het spreken voor grote groepen
 • Je bent woonachtig in Amsterdam/Utrecht en omgeving
 • Je hebt affiniteit met de eventbranche bent gek op city games
 • Je bent minimaal 21 jaar oud
 • Het is een pre als je in het bezit bent van een rijbewijs (B)

 

Hebben wij jou zojuist omschreven? Lees dan snel wat wij jou te bieden hebben: 

 • De leukste baan ooit;
 • Een goed (snel opbouwend) salaris;
 • Reis- en onkostenvergoeding;
 • De mogelijkheid om je in te schrijven op events die passen in jouw agenda. Je bepaalt dus zelf wanneer je werkt. Wel verwachten wij dat jij, zeker in de maanden juni, september en oktober, een grote hoeveelheid flexibiliteit toont en veel inzetbaar bent;
 • Onvergetelijke events waarin je veel leert over de event branche.

Ons aanbod

Vergoeding per uitje/evenement

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd? Mail dan je motivatiebrief, (pas)foto en CV door naar sollicitatie@uitjesbureau.nl en wie weet spreken we je snel!