Entertainers en uitjesbegeleiders

Over Uitjesbureau

Uitjesbureau is een bedrijf dat is ontstaan vanuit passie. Passie voor het event vak en de wil om mensen te verrassen. We stellen onszelf als doel om voorloper te zijn en te blijven op het gebied van originele, interactieve en innovatieve bedrijfsuitjes op hoog niveau. Want voor minder doen we het niet. Elk jaar willen we de markt opnieuw blijven uitdagen door te komen met innovatieve teambuilding concepten, want daar zijn we goed in! Sander Vuurmans – directeur

Onze missie

Voorloper zijn én blijven in het ontwikkelen én aanbieden van originele, interactieve en innovatieve teambuilding uitjes op (inter)nationaal niveau.

Onze visie

Mensen in een niet zakelijke context dichter bij elkaar brengen om de band met- en tussen collega’s te versterken op de manier die het beste bij hun past.

Wat wij zoeken

Wil je met erg leuk werk bijverdienen? Voor het begeleiden van onze bedrijfsuitjes zijn wij op zoek naar enthousiaste collega’s die het niet alleen leuk vinden om voor een groep te staan en te presenteren, maar zich daarnaast ook een geboren entertainer voelen.

Jouw profiel

We zijn op zoek naar uitbreiding van onze pool van gedreven entertainers en uitjesbegeleiders (m/v). Als entertainer moet je scherp zijn en goed kunnen improviseren in woord en daad. Je bent de gangmaker van de groep. Verder ben je representatief en heb je ervaring in het spreken voor groepen. Weet jij een groep aan je te binden tijdens het presenteren en is het onderstaande op jou van toepassing? Dan zoeken we jou!

 

  • Je bent gedreven, zelfstandig en beschikt over presentatie skills
  • Je bent spontaan, geestig, ad rem en weet een groep te leiden
  • Je hebt ervaring in het spreken voor grote groepen
  • Je bent woonachting in de randstad of Noord-Brabant
  • Je hebt affiniteit met de event branche bent gek op city games
  • Je bent minimaal 21 jaar oud

Ons aanbod

 

Vergoeding per uitje/evenement

Solliciteren

 

Ben je geïnteresseerd? Mail dan je motivatiebrief, (pas)foto en CV door naar sollicitatie@uitjesbureau.nl en wie weet spreken we je snel!