Isah Business Software trakteert personeel op onvergetelijk
35-jarig jubileum Event.

Startpunt Isah jubileum event

 

Het 30-jarig jubileumevent in 2017 voor de medewerkers van Isah Business Software was de eerste succesvolle kennismaking tussen onze eventprofessionals van Uitjesbureau (ub-events) en de feestcommissie van Isah. Daarmee startte een vertrouwelijke samenwerking met verschillende feesten en partner-events in de volgende jaren. De ruim 100 collega’s keken 5 + 1 jaar later (Corona) reikhalzend en nieuwsgierig uit naar het weekend van 9 en 10 juni 2023 voor hét 35-jarig jubileumevent! 

Een onvergetelijk weekend vol originele teambuilding, uitdagende activiteiten op bijzondere locaties, een spetterend feest met heerlijk eten en drinken plus een overnachting waren de ingrediënten waarmee we gezamenlijk aan de slag zijn gegaan. En ondanks verschillende aanwijzingen in de weken voorafgaand aan het evenement blijft de invulling voor iedereen goed geheim. Op de bewuste vrijdag 09 juni verzamelen alle genodigden zich vroeg in de ochtend nieuwsgierig bij de startlocatie – het eigen Isah kantoor te Tilburg – waar ze worden verrast door 18 kleurrijk uitgestalde vintage oldtimer Volkswagenbusjes.

Isah Rallytour van Kantoor Tilburg naar een onbekende eindbestemming.

Bewapend met de ouderwetse wegenkaart en roadbook starten de 18 teams na een goede briefing met de rallytour. Tussen de verschillende pitstoppen onderweg ontvangen ze digitaal op de tablet maatwerk omgevings- en kennis vragen en ludieke opdrachten. Hiermee wordt steeds meer duidelijk wat er met de meegekregen materialen in de busjes tijdens de trip moet worden gedaan. En hoe men na het achterhalen van de cijfercode het slot van het gesloten kistje met envelop kan openen voor nieuwe aanwijzingen. Ondertussen worden de chauffeurs van de busjes door Track & Trace en door de ingezette Polisah onderweg gecontroleerd en zo nodig bestraft bij (snelheid)overtredingen.

startopstelling vwbusjes

Op de vooraf uitgezochte mooiste pitstopplekjes – Tip: Theetuin de Lage Brug te ’s-Gravenmoer – worden de gearriveerde teambusjes uitgedaagd met fysieke opdrachten. Bij deze ontmoetingen worden de eerste ervaringen gedeeld met koffie/thee en gebak waarna de rallytour enthousiast wordt voortgezet

Gezamenlijke lunch bij Fort Altena stijgt naar grote hoogte

Het letterlijke hoogtepunt van de rallytour naar onbekende bestemming ligt precies halverwege als we na weer enkele vragen en opdrachten navigerend aankomen bij de prachtige locatie Fort Altena. Alle 18 oldtimerbusjes komen druppelsgewijs binnenrijden en worden hartelijk ontvangen. Hier geniet de volledige groep van een voortreffelijke lunch en van het vriendelijke en gastvrije personeel van het Fort.

Lunch bij altena

Opvallend is dat er steeds drie teams wordt gevraagd om in te stappen in de pendelbusjes naar voor iedereen dan nog geheime lunchopdracht. Waar gaan ze naar toe en waarom zeggen ze niets bij terugkomst? Uiteindelijk zal het voor iedereen duidelijk worden welke ultieme en uitdagende verrassing op hen wacht midden in het weiland van boer Hans even 5 minuten verderop. Twee indrukwekkende helikopters nemen de teams om beurten mee voor een werkelijk geweldige vlucht. De verkregen informatie tijdens de rallytour-opdrachten in de ochtend leiden na het nodige puzzelwerk naar een GPS-coördinaat ergens in de omgeving. Met de doorgegeven coördinaat vliegen de piloten naar deze plek en is deze correct, dan ontdekt men van grote hoogte een tekst op zeildoek op de grond; 35 JAAR ISAH!

Bonuspunten zijn binnen bij het spotten en vastleggen op camera van deze tekst en iedereen is een onvergetelijke ervaring rijker!

helikoptervlucht Isak jubileum
helikoptervlucht Isak

Op zoek naar de finish

Alle teams vervolgen de rallytour richting de onbekende finish. Met verschillende ludieke opdrachten in en buiten de bus navigeren de busjes naar de finish aan de Boompjeskade te…. Rotterdam! Op deze warme dag verrassen de dames van ontvangst de deelnemers bij aankomst met een verrukkelijk ijsje van de ijskar. De tweede helft van de rit heeft de deelnemers hoorbaar dorstig gemaakt en het is dan ook niet aan dovemansoren gericht als wordt verteld dat op het klaarliggende schip, de mps. Nehalennia, koude drankjes en borrelhapjes klaarstaan.

Finish in zicht

De mps. Nehalennia vaart het gezelschap door het drukke verkeer van binnenvaart- en zeeschepen. Een bijzondere rondvaart door één van de grootste zeehavens ter wereld. Terwijl het in het oog springende Rotterdamse muzikanten trio Naar de Haaie’ bekende Rotterdamse liedjes zoals ‘Ketelbinkie’ en ‘Ik ben aan de Maas geboren’, varen we langs de indrukwekkende skyline met imposante gebouwen en hebben een uniek uitzicht op werven, dokken en de hypermoderne overslag van duizenden containers. Tijdens de vaart van 1,5 uur volgt ook de prijsuitreiking van de rallytour en verschijnt toch echt in de verte de eindbestemming!

aankomst in Rotterdam

Feesten en (weinig) slapen in het ss Rotterdam

De indrukwekkende en uitnodigende aanblik van het voormalig vlaggenschip van de Holland-Amerika Lijn, het stoomschip Rotterdam, wekt verwachtingen bij aankomst. De Grand Ballroom in combinatie met het Upper Promenade Deck was altijd al dé ruimte voor feestelijke bijeenkomsten voor passagiers van de eerste klasse. Hier zal nu door alle collega’s van Isah tot in de late uurtjes gegeten, gefeest en gedanst worden op livemuziek om uiteindelijk in de moderne hutten nog enkele uurtjes slaap te pakken.

Rotterdam vlaggenschip

De volgende ochtend laat de zon zich opnieuw goed zien en dus kunnen we allemaal op het Promenade Deck ontbijten. Mooier kan eigenlijk niet met het uitzicht wat je vanaf hier beleeft. En dan is het moment daar dat de touringcarbussen voorrijden en iedereen instapt voor de terugrit naar Tilburg. Met bijzonder veel indrukken, mooie verhalen en fijne herinneringen sluiten we het 35 jaar jubileumevent van Isah gezamenlijk af.

Het was een prachtige reis, zowel in de voorbereiding als tijdens het event. Een onvergetelijk gave opdracht voor een heel leuk en mooi bedrijf.

 

Logo Uijtesbureau
8.4
Reviews 504 beoordelingen klanten vertellen