De vetste outdoor bedrijfsuitjes bij Uitjesbureau

Outdoor bedrijfsuitje Uitjesbureau

Ontdek de Top 4 outdoor bedrijfsuitjes bij Uitjesbureau. Of je nu op zoek bent naar teambuildingactiviteiten, avontuurlijke uitdagingen of gewoon een gezellige dag in de buitenlucht, bij Uitjesbureau hebben we het allemaal. Het is de hoogste tijd om een outdoor bedrijfsuitje te boeken! De aankomende maanden wordt het weer alleen maar beter en dat betekent dat we weer lekker naar buiten kunnen. Onze outdoor bedrijfsuitjes zijn onze bestsellers tijdens het voorjaar en de zomer. Wij inspireren je graag met onze top 4 outdoor bedrijfsuitjes die wij door heel Nederland aanbieden.

Wie is de Mol tablet

Wij zijn het enige evenementenbureau dat de officiële Wie is de Mol game aan mag bieden. Dit teamuitje, geïnspireerd door het populaire tv-programma “Wie is de Mol”, draait om het speuren naar de “mol” in het team. Om de saboteur te ontmaskeren, is nauwe samenwerking en aandacht voor elkaars gedrag en handelingen essentieel, terwijl teams geld proberen te verdienen voor de pot via opdrachten en teamwork. Dit bevordert vertrouwen en samenwerking tussen teamleden, die hun krachten moeten bundelen en effectief communiceren om de mol te ontdekken. Alleen bij ons vind je alle originele tunes, spellen, jokers, vrijstellingen en natuurlijk de eindtest met vragen over het doen en laten van de Mol. De Mollen worden vooraf door ons benaderd. Tijdens dit bedrijfsuitje is helemaal niemand te vertrouwen…

2. Fort Escape | Fort Vechten

Fort Escape bedrijfsuitje

Fort bij Vechten is een unieke locatie en is het op één na grootste fort van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Tijdens dit bedrijfsuitje bij Fort Vechten worden jullie ondergedompeld in een uitdagende escaperoom-omgeving bestaande uit niet minder dan drie mysterieuze afgesloten ruimtes. Binnen deze intrigerende ruimtes wachten verschillende complexe opdrachten en uitdagingen op jullie, afgewisseld met actieve buitenopdrachten om het spel nog dynamischer te maken. Dit unieke teamuitje garandeert een onvergetelijke belevenis op een historische locatie. Met je team speel je verschillende uitdagende opdrachten, waarbij jullie steeds meer aanwijzingen vinden om tot de oplossing van deze spannende escape room te komen.

Blijdorp bedrijfsuitje Rotterdam

Ontdek een uniek bedrijfsuitje in Diergaarde Blijdorp, Rotterdam, met Blijdorp The Game – ‘Miss Jane Mysterie’. Dit spannende avontuur neemt je mee op een ontdekkingsreis door de dierentuin, waarbij je in teams verschillende opdrachten uitvoert en de onbekende kant van de dierentuin verkent, inclusief de dieren, natuurbehoud en monumenten. In deze intrigerende escape game staat het oplossen van het mysterie rondom de vermiste vlogster Miss Jane centraal. Tijdens haar onderzoek naar duurzaamheid en natuurbehoud in Blijdorp verdween ze spoorloos. Als deelnemers nemen jullie de rol van rechercheurs op je om uit te vinden wat er is gebeurd en waar Miss Jane zich bevindt. In tegenstelling tot traditionele escape games draait het hier niet om ontsnappen, maar om Miss Jane te bevrijden. Welk team slaagt erin dit mysterie snel en doeltreffend op te lossen?

Hunted bedrijfsuitje in Utrecht

Beleef de spanning van de officiële Hunted Game in Utrecht, waarin jouw team op de vlucht is en de recherche jullie op de hielen zit. In samenwerking met TV-producent SimpelZodiak biedt Uitjesbureau dit unieke bedrijfsuitje exclusief aan als de officiële licentiehouder in Nederland. Verwacht een kat-en-muisspel vol adrenaline terwijl je op zoek gaat naar CryptoCoins en probeert te ontsnappen aan zowel de recherche als andere onbekende spelers. Een week voor het bedrijfsuitje begint de voorpret al met video’s van de crimineel en de mysterieuze zakenman. Durf jij deze uitdaging aan te gaan en je naam te zuiveren?

Wij organiseren bedrijfsuitjes door heel nederland!

Tips voor bedrijfsuitjes op het water in Amsterdam

Er is geen stad op de wereld met zo veel bezienswaardigheden per vierkante kilometer als Amsterdam. Er is veel te beleven, voor jong en oud en daarbij is alles in het centrum op loopafstand. Nog verrassender is Amsterdam vanaf het water. Wij van Uitjesbureau helpen je graag bij de samenstelling en organisatie van het ideale bedrijfsuitje in onze hoofdstad. Wij geven je graag 3 tips voor leuke teambuilding activiteiten op het water.

1. Borrelboot met spel
Gezellig varen met je collega’s over de Amsterdamse grachtengordel. Een betere manier om deze in al haar schoonheid te bewonderen dan op een sloep of boot met een koud biertje of wijntje in de hand bestaat niet! De mooiste plekjes van Amsterdam ontdekken met een schipper/gids en host. Geniet in de zomer van drankjes, hapjes en het zonnetje in een open boot. Om zeker te zijn van droge kleding is het ook mogelijk om te kiezen voor een overdekte borrelboot. Speel na afloop een leuk teambuilding spel!

2. Floating Dinner
Gezellig uit eten in Amsterdam, maar dan net even wat anders. We starten met een rondvaart op de Amsterdamse grachten, na de rondvaart is het tijd voor een stadswandeling met gids. Tussen de wandelingen door stoppen we onderweg bij verschillende restaurants om het hoofdgerecht en dessert te nuttigen. De afwisseling van culinair genieten, varen door de prachtige grachten van Amsterdam én een stadswandeling met gids maken dit bedrijfsuitje zeer geschikt voor grote groepen collega’s.

3. Canal Escape
Ben je meer van zelf varen en uitdagingen aan gaan op de Amsterdamse grachten? Dan is dit de Canal Escape zeker iets voor jullie! Een unieke escape game op het water waar de spanning oploopt naar mate de tijd verstrekt. Welk team weet zich als eerste te bevrijden? Onderweg verschijnen er diverse aanwijzingen, vragen en opdrachten in de tablet. Weet jouw team de finale-opdracht ook het snelst te voltooien én hebben jullie de meeste punten binnengehaald? Dan zijn jullie de terechte winnaars van deze game.

Review Hou van holland

Met heel veel plezier hebben wij dit geweldige bedrijfsuitje voor Problicity mogen organiseren. Ze speelden een Hou van Holland quiz in Groningen en het was een geweldige Hollandse middag vol met hilarische opdrachten en entertainment. Bedankt voor de mooie reactie over de presentatie van onze entertainer Mariëlle en hopelijk tot een volgende keer!

Wil je ook zo’n geweldige middag of avond ervaren met je collega’s? Vraag nu een offerte aan. Wij bieden de Hou van Holland quiz door heel Nederland aan! Dit hilarische uitje kan ook tijdens een lunch of diner gespeeld worden.

Jouw foto hier binnenkort ook tussen?

Bij Uitjesbureau blijven we groeien en daarom zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste collega’s én stagiaires die ons team komen versterken! We zijn al 23 jaar trotse voorloper op het gebied van originele, interactieve en innovatieve bedrijfsuitjes op hoog niveau.

Voor de periode vanaf augustus/september zijn wij weer op zoek naar gemotiveerde stagiaires die het leuk vinden om een kijkje te nemen in de evenementen branche. Van de organisatie van de bedrijfsuitjes voor je eigen klantenkring tot aan de logistieke planning, je leert bij ons hoe het er echt aan toe gaat bij een evenementenbureau.

Ieder jaar verrassen we de markt met uitdagende, nieuwe concepten. Ons team bestaat uit jonge, gepassioneerde en gedreven medewerkers met ieder zijn/haar expertise. Uitjesbureau is specialistisch én gezellig. Wij zijn heel serieus over het organiseren van bedrijfsuitjes, maar vinden het ook belangrijk om lol te hebben met elkaar.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk onze vacatures!

Logo Uitjesbureau
8.4
Reviews 504 beoordelingen klanten vertellen