Onze top 4 succesvolle bedrijfsuitjes in 2023!

Wie is de Mol bedrijfsuitje

De eerste weken van 2023 liggen alweer achter ons en wat is het gaaf om te zien dat veel van onze opdrachtgevers alweer flink zoeken, plannen en onze teamuitjes en events boeken! De hoogste tijd voor een verse blog om je op de hoogte te brengen van leuke weetjes en de beste bedrijfsuitjes voor 2023.

Wie is de Mol | Hunted | Diergaarde Blijdorp | Fort bij Vechten

Niets is zo bijzonder als benaderd te worden door mediabedrijf IDTV en vervolgens SimpelZodiak voor een exclusieve samenwerking. Het inmiddels geslaagde doel was om de populaire TV formats Wie is de Mol en Hunted zo te ontwikkelen voor de eventbranche, dat bedrijven en groepen een vergelijkbare en onvergetelijke ervaring gezamenlijk beleven in de stad / plaats naar keuze.
Andere trotse partners waarmee we onze creativiteit mochten delen zijn de unieke locaties Diergaarde Blijdorp en het historische Fort bij Vechten. Een unieke manier om door middel van een inhoudelijke en vooral uitdagende teamgame deze prachtige parels te ontdekken.

Lees meer over deze exclusieve en succesvolle samenwerkingen van 2023. 

1. Wie is de Mol bedrijfsuitje – Niets is wat het lijkt 

Het nieuwe seizoen van Wie is de Mol is weer van start gegaan. Begint het bij jou dan ook te kriebelen om dit spel zelf eens te spelen? Dat kan gewoon! Speel samen met je collega’s de enige echte officiële Wie is de Mol Game in jouw gewenste stad of plaats. De gehele teamgame draait om spanning, vertrouwen en kennis. In samenwerking met IDTV hebben wij dit unieke Wie is de Mol bedrijfsuitje ontwikkeld. Wij zijn trots dat wij de enige aanbieder zijn die alle originele namen, tunes, spelformats, geluidseffecten en ervaringen van deelnemers mogen gebruiken. Ontdek de prachtige omgeving die jouw gekozen stad te bieden heeft, maar blijf alert, want één van je teamgenoten is de Mol. Lukt het jou om de Mol te ontmaskeren?

2. Miss Jane Blijdorp - The Game in Diergaarde Blijdorp Rotterdam

In opdracht van Diergaarde Blijdorp hebben wij gezamenlijk een unieke en inhoudelijke teamgame ontwikkeld. Helder doel was om zakelijke gasten op een eigentijdse manier meer te vertellen over de Blijdorp missie. Spelenderwijs bezoekers inspireren, de natuur beschermen en biodiversiteit te behouden en te herstellen door zich in te zetten voor bedreigde dier- en plantsoorten.

Dit heeft geresulteerd in een spannend verhaal wat zich afspeelt in de diergaarde! De Blijdorp Game staat in het teken van het oplossen van een mysterieuze verdwijning van een populaire klimaatvlogster – Miss Jane. Dwars door de diergaarde langs de verblijven voer je in verschillende teams opdrachten uit, waardoor jullie meer te weten komen over de onontdekte kant van de dierentuin. Denk aan de dieren, verzorgers, de monumenten en het natuurbehoud. Lukt het jullie om het mysterie van de verdwenen Miss Jane op te lossen? 

3. Fort Escape bij Fort Vechten 

Fort bij Vechten te Bunnik (Utrecht) is een prachtige historische locatie en het op één na grootste fort van de Nieuwe Hollandse Waterlinie (Unesco Erfgoed). Dit teamuitje bij Fort bij Vechten bestaat uit maar liefst drie verschillende mysterieuze afgesloten ruimtes in het fort. Jullie spelen verschillende uitdagende opdrachten. Naast de opdrachten in de spannende ruimtes van het Fort wordt het spel afgewisseld met actieve buitenopdrachten. We kunnen verzekeren dat dit teamuitje een onvergetelijke ervaring is. Fort bij Vechten in Utrecht is hét decor om een spannende escape game te spelen. En daarna kun je natuurlijk gezellig borrelen en heerlijk eten met elkaar. 

Na de nog steeds succesvol lopende samenwerking met TV producent IDTV voor het bedrijfsuitje ‘Wie is de Mol’ mochten wij vorig jaar een nieuwe exclusieve samenwerking met jullie delen, namelijk met Media producent SimpelZodiak / Banijay voor het bedrijfsuitje ‘Hunted’!  

Een succesvolle lancering van de Hunted citygame voor groepen en bedrijven in Utrecht smaakte naar meer en daarom breiden we in de eerste helft van 2023 verder uit in de randstad in respectievelijk de steden Rotterdam, Den Haag en Leiden. Hierna zullen we ook andere steden in en buiten de Randstad met deze fantastische game aanvullen. 

Hunted is een spannend kat- en muisspel: hoe blijf je als voortvluchtige groep uit handen van een opsporingsdienst? Is het mogelijk om je te verplaatsen in de drukke binnenstad, zonder gezien te worden door camera’s of een groep gelouterde opsporingsdeskundigen? Ook zij begeven zich in de stad en zullen niet opgeven voor ze jullie hebben ingerekend.

Bedrijfsfestivals in de zomer! 

Steeds meer opdrachtgevers ontdekken dat Uitjesbureau niet alleen teambuilding activiteiten in heel Nederland en Antwerpen organiseert, maar ook complete evenementen. Onze afdeling creatie ontwikkelt al meer dan 20 jaar voor de meest impactvolle events. Door slim gebruik te maken van de expertise van al onze lokale high-end leveranciers leveren wij altijd de juiste duurzame kwaliteit tegen de juiste (lokale) prijs.  

Afgelopen zomer was een ontzettend groot succes met onze kleine en grotere bedrijfsfestivals door heel Nederland. Ondanks dat we nog even vastzitten in de koudere wintermaanden, is het raadzaam om in een vroeg stadium te starten met de organisatie van een bedrijfsfestival of ander impactvol event later in het jaar. De organisatie van een bedrijfsfestival is intensief en kost meer tijd dan een standaard bedrijfsuitje, dus waarom niet gewoon lekker op tijd met de planning en organisatie beginnen? Bel ons op en laat je inspireren en adviseren.

Een nieuw jaar, een nieuwe look & feel

Zoals je wellicht weet zijn wij al even bezig met de nieuwe look & feel voor Uitjesbureau en al onze 18 stedensites (o.a. Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Groningen). Het grootste gedeelte is inmiddels afgerond en staat online. En we hebben goed nieuws! Het einde is namelijk in zicht. Momenteel zijn we bezig om de laatste 4 stedenwebsites compleet te maken met nieuwe teksten, afbeeldingen, video’s en natuurlijk de leukste bedrijfsuitjes. Binnenkort vind je ons dus door heel Nederland mét een complete nieuwe look & feel. Daar zijn wij ontzettend trots op! Heb je al een kijkje genomen op een van onze nieuwe websites? De laatste website die wij hebben gelanceerd is Uitjesbureau Arnhem. Nieuwsgierig? Kijk op www.arnhemuitjes.nl  

Meet the team Uitjesbureau

Ben je nieuwsgierig naar de mensen achter Uitjesbureau? Wie houdt zich bezig met de organisatie van jouw bedrijfsuitje? Met deze nieuwe rubriek in de nieuwsbrief interviewen we elke keer een andere collega van Uitjesbureau. Met deze keer in het bijzonder Tamar, net gepromoveerd van Eventmanager naar General Manager!

“Hoe lang werk je al bij Uitjesbureau?”
“In 2016 startte ik als stagiaire bij Uitjesbureau. Na mijn stage ben ik op projectbasis blijven werken en heb ik supergave events mogen organiseren. Eind 2017 kreeg ik de mogelijkheid om vast in dienst te treden en ontwikkelde in deze tijd vooral mijn verkoop als organisatorische vaardigheden. In 2018 ben ik doorgestroomd naar Operationeel Manager. Als je alles bij elkaar optelt heb ik al 7 jaar lang de meest leuke baan!

Aangezien ik de doorstroom heb gemaakt vanaf stagiaire, ken ik alle vlakken van het bedrijf. Ik heb de ruimte gekregen om door te groeien en mijn kwaliteiten te ontdekken en door te ontwikkelen. En sinds 1 januari van dit jaar mag ik in de functie van General Manager dagelijks leiding geven aan het gehele team op kantoor en daar ben ik super trots op! Mijn werkzaamheden zijn divers, dit maakt het juist zo leuk. Uiteindelijk ben ik eindverantwoordelijk, maar juist onderdeel van een geweldig team dat iedere dag voor elk bedrijf weer iets moois neer weet te zetten. We doen het samen en werken hier allemaal keihard voor.”

“Wat was het tofste event dat je hebt georganiseerd?”
“Zo, dat is een lastige vraag… Ik weet niet of ik kan zeggen; dit is nou het leukste event. We organiseren zoveel verschillende soorten gave events bij Uitjesbureau. Zo heb ik meerdere teambuildingevents georganiseerd met als afsluiter een gezellig diner en feest. Maar ook games helemaal op maat gemaakt voor bijvoorbeeld 600 collega’s in Diergaarde Blijdorp. of een inhoudelijke school-connectie-game voor 1600 leerlingen. Bedrijfsfeesten en zomerse foodtruck festivals vragen weer een hele andere aanpak en de band die je opbouwt met mensen van een organisatie tijdens een meerdaags bedrijfsevent zijn onvergetelijk.

“Wat maakt werken bij Uitjesbureau zo leuk?”
“Het werk heeft zoveel variatie, elk event is anders. Daarnaast gewoon echt de kick die ik er zelf uit haal wanneer ik mensen met een grote glimlach op het event zie staan. Dat ik daar zo een grote bijdrage aan heb kunnen leveren is fantastisch. Het is echt gaaf om met bedrijven mee te denken en op zoek te gaan naar het ultieme doel; wat wil je uit een dag/een event met het bedrijf dan wel team halen?”

“Vertel eens een leuk weetje over jezelf”
“Mijn drukke baan is zeker mijn hobby, maar daarnaast is mijn uitlaatklep uitgebreid koken! Ik geniet er echt van om anderen in de watten te leggen met een heerlijk diner. Ik geef vaak etentjes en ga dan ook zeker opzoek naar de bijpassende wijn. Daar word ik echt blij van!”

Ben je nieuwsgierig naar de rest van de collega’s van Uitjesbureau? Lees hier meer over ons team!

8.4
Reviews 498 beoordelingen klanten vertellen