Hunted | The Game Experience

» Uitje » Hunted-the-game-experience

bekend van TV spanning

Hunted, een razend spannend bedrijfsuitje in Utrecht. Na Wie is de Mol | The Official Game zijn wij voor de tweede keer de enige licentiehouder in Nederland van een fantastisch teamuitje, namelijk Hunted! Lukt het jullie om 120 minuten uit handen van de recherche te blijven?  

Inclusief

  • Handlanger
  • Spelmateriaal
  • Videomateriaal op maat gemaakt
  • Officieel beeldmateriaal van de Hunted cast
Prijs & Details

Vanaf 25 personen

2 uur

39.50,- vanaf prijs p.p.

Pers. Prijs
> 40 ‚ā¨ 39,50 p.p excl. BTW
30-39 ‚ā¨44,50 p.p excl. BTW
25-29 ‚ā¨ 49,50 p.p excl. BTW

Houd rekening met eventuele zaalhuur.

Onze eventmanager helpt graag!

088 - 848 53 00

Stuur ons een bericht

De offici√ęle¬†Hunted¬†Game is nu te spelen in Utrecht¬†

Jouw team is voortvluchtig en de recherche is met man en macht op zoek naar jullie! Het is jullie taak om uit de handen te blijven van de recherche. Dit klinkt misschien bekend in de oren, het is namelijk een populair televisieprogramma. Diverse bekende en onbekende Nederlanders gingen je al voor.  

Heb je altijd zelf al eens mee willen doen? Dan is dit je kans!¬†In samenwerking met de TV producent SimpelZodiak¬†hebben wij dit unieke format speciaal voor groepen en bedrijven in Utrecht ontwikkeld. Wij zijn zeer trots dat Uitjesbureau de offici√ęle licentiehouder in Nederland is,¬†wat betekent dat wij als enige evenementenbureau de offici√ęle Hunted teamgame mogen aanbieden.

Wat kun je verwachten van dit unieke bedrijfsuitje?  

Tijdens dit kat en muis spel is het jullie taak om niet gepakt te worden door de recherche. Maar pas op, zijn er soms meer mensen dan alleen de recherche op zoek naar jullie? Tijdens dit teamuitje is het belangrijk om goed samen te werken. Wees op je hoede, want niks is wat het lijkt! Verwacht spanning, een hoog adrenaline gehalte en probeer je naam te zuiveren. 

Verhaallijn Hunted

Een criminele organisatie heeft jullie bedrijf volledig gehackt! Alle privégegevens van het personeel liggen op straat. Via een verontrustende video van de crimineel wordt verteld, dat door middel van deepfake video's de recherche vermoed dat jullie de criminelen zijn! Dit wordt pas teruggedraaid zodra het jullie lukt om 1 miljoen in CryptoCoins over te maken naar zijn account, bij het nog te achterhalen extractiepunt. Gelukkig krijgen jullie hulp van een internationale zakenman. De criminele organisatie probeerde hem er al eerder in te luizen, maar dat is niet gelukt. Hoe hij jullie gaat helpen, ontdek je nog vóór het bedrijfsuitje. 

 Op de dag van het bedrijfsuitje 

Jullie worden ontvangen door een handlanger die jullie op weg helpt en de benodigde materialen overhandigt die nodig zijn om de Cryptocoins te verzamelen. Via een tablet krijgen jullie verschillende opdrachten waardoor je de benodigde CryptoCoins kunt verdienen. De opdrachten bestaan onder andere uit Augmented Reality opdrachten, omgevingsvragen en uitdagende hersenkrakers.  

Samenwerken is belangrijk om de opdrachten te voltooien. Maar blijf niet te lang op één plek want wie weet word je in de gaten gehouden! Na 100 minuten krijg je een melding, je moet nu naar het Crypto Transfer Extractiepoint om de CryptoCoins over te maken. Wees op tijd! Anders is al je werk voor niks geweest.  

Zodra je¬†Hunted¬†hebt geboekt begint de voorpret en spanning al. Een week voor het bedrijfsuitje ontvangen jullie al video¬īs van de crimineel en de internationale zakenman.¬†¬†

Offerteaanvraag

Redt jouw team het om alle CryptoCoins op tijd over te maken en blijven jullie uit de handen van de recherche? Wij kunnen je alvast beloven dat Hunted geen standaard bedrijfsuitje is. Het is een unieke ervaring die jullie als bedrijf niet snel meer zullen vergeten! Vraag nu vrijblijvend een offerte aan! 

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Handlanger
  • Spelmateriaal
  • Videomateriaal op maat gemaakt
  • Officieel beeldmateriaal van de Hunted cast
Prijs & Details

Vanaf 25 personen

2 uur

39.50,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

Pers. Prijs
> 40 ‚ā¨ 39,50 p.p excl. BTW
30-39 ‚ā¨44,50 p.p excl. BTW
25-29 ‚ā¨ 49,50 p.p excl. BTW

Houd rekening met eventuele zaalhuur.

Onze eventmanager helpt graag!

088 - 848 53 00

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 510 beoordelingen klanten vertellen