Canal Escape – Ontsnappingsspel op de boot.

Vandaag wordt er niet rustig gedobberd of gewandeld, maar is het uw taak om samen met uw team als eerste te ontsnappen uit de straten en de wateren van Den Bosch. De Canal Escape Game – het leukste escape-grachten-stadsspel van Nederland –  begint NU!

Hoe werkt de Canal Escape?

Uitgerust met onze tablet en een speciale ‘Canal Escape App’, een plattegrond en diverse hulpmiddelen, trotseert u zowel de binnenstad als de grachten van o.a Amsterdam en Utrecht. Allereerst door de tablet goed in de gaten te houden en de aanwijzingen op te volgen. De speciaal ontwikkelde Canal Escape App triggert allerlei soorten opdrachten via GPS-locaties op het water en aan wal. Aan elk team de taak om de punten te lokaliseren op de kaart en de juiste aanwijzing te verzamelen, op de juiste plek. Misschien ligt het slotstuk wel onder de volgende kleine brug? Alles kan een aanwijzing zijn! Het goed beantwoorden van vragen en het leggen van de juiste verbindingen zorgt er mogelijk voor dat uw team als eerste weet te ontsnappen uit het water- & stadsdoolhof!

Een uniek vaar- en stadsspel: geen puzzeltochtje met standaard vragenlijstjes, maar zelf varen met milieuvriendelijke, elektrische sloepen over de grachten. Als het u na 1 uur varen en 1 uur lopen nog steeds niet gelukt is om de allesbepalende uitgang te vinden, dan houdt het helaas op. Het is aan uw team om de vaarroute (deels) te bepalen en de allesbepalende uitgang te vinden.

In een nabij gelegen gezellige horecalocatie, waar een verfrissend drankje klaar staat komen alle teams samen voor de prijsuitreiking.

Wat bieden wij u tijdens de Canal Escape?

Naast veel plezier, zelf varen over de grachten, sportiviteit en competitie is dit bedrijfsuitje inclusief:

  • Elektrische fluisterboten per team (duurzaam bedrijfsuitje)
  • Programma 1 uur te voet en 1 uur per boot
  • Professionele spelbegeleiding
  • Tablet en Escape-App
  • Originele opdrachten, clues, enz.
  • Één consumptie per persoon en snack voor onderweg
  • Prijsuitreiking met originele prijs voor winnende team.
  • Teambuilding en gezonde strijd.

De Grachten – Sloepenrace is beschikbaar vanaf 44,50 euro p.p. exclusief BTW in Amsterdam, Utrecht, Haarlem, Alkmaar en Den Bosch.