Wie is de Mol | The Official Game

» Uitje » Wie-is-de-mol-the-official-game

bekend van TV citygame spanning

Wie je kunt vertrouwen tijdens dit spannende bedrijfsuitje blijft een raadsel tot het einde? Tijdens deze game is niets wat het lijkt...

Inclusief

  • Professionele presentator 
  • Tablet met Wie is de Mol app 
  • Beeld- en spelmaterialen van hoge kwaliteit 
  • Prijsuitreiking  
Prijs & Details

Vanaf 15 personen

3.5 uur

39.50,- vanaf prijs p.p.

Pers. Prijs
> 15 € 39.50 p.p. excl. BTW

Onze eventmanager helpt graag!

088 - 848 53 00

Stuur ons een bericht

Chat met ons

Het officiële Wie is de Mol spel 

Wie is de Mol is een spannend en actief teamuitje. Bij dit bedrijfsuitje draait het om kennis, spannende opdrachten en vertrouwen. Maar kun jij je collega’s wel vertrouwen? Wij zijn zeer trots dat wij in heel Nederland de enige officiële licentiehouder van het Wie is de Mol spel zijn. Het spel is ontwikkeld door ons en IDTV, de mensen achter het officiële tv-programma. 

Wat kun je verwachten tijdens het Wie is de Mol bedrijfsuitje? 

Jullie worden in een gezellige horecalocatie ontvangen door onze enthousiaste spelleider. Bij aankomst voel je direct de sfeer en spanning! Is iedereen wel wie hij of zij zegt dat hij is? De Mol is vooraf ingelicht en heeft de volledige kennis van alle komende opdrachten. De taak van de Mol is om te saboteren en om onopvallend te zorgen dat de pot niet gevuld raakt. Na uitleg en instructies van de spelleider ga je samen met je team de stad in voor originele en spannende opdrachten. Het spel bestaat uit verschillende teambuilding opdrachten en hersenkrakers.  

Elk team krijgt een tablet mee met de officiële ‘Wie is de Mol’ stadsspel app. Dit is een interactieve app waarin een bekende acteur je begeleidt en uitdaagt. Tijdens het spel loop je een route door de door jullie gekozen stad. De app stuurt het team aan en registreert alle acties. Zowel de sabotage streken van de Mol, als de resultaten van het team en iedere individuele speler binnen het team.  

Er is naast een teampresentatie, ook een individuele prestatie. De combinatie van beide prestaties bepaalt uiteindelijk de winnaar. Tijdens de prijsuitreiking zal er een hoop verbazing en verwondering zijn. De foto’s en filmpjes die tijdens het spel zijn gemaakt, laten na de finale zien hoe de Mol te werk is gegaan en hoe hij/zij iedereen om de tuin heeft geleid. Wij garanderen dat deze dag nog lang wordt nabesproken op de werkvloer!  

Offerteaanvraag

Tijdens het spel weet je nooit wie je kan vertrouwen, zet je zintuigen op scherp. Kies jij voor jezelf of kies je voor de groep? Word jij de winnaar? Of ben jíj de Mol? Stuur ons een berichtje voor meer informatie en vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Professionele presentator 
  • Tablet met Wie is de Mol app 
  • Beeld- en spelmaterialen van hoge kwaliteit 
  • Prijsuitreiking  
Prijs & Details

Vanaf 15 personen

3.5 uur

39.50,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

Pers. Prijs
> 15 € 39.50 p.p. excl. BTW

Onze eventmanager helpt graag!

088 - 848 53 00

Stuur ons een bericht

Chat met ons

8.2
Reviews 325 beoordelingen klanten vertellen