Wie is de Mol – dinerspel met mollen aan tafel!

Een dinerspel is altijd de garantie op lekker eten en dolle pret, maar in dit geval wordt het Wie is de Mol diner tijdens uw groepsuitje al dagen van tevoren bekokstoofd. Sommige groepsleden zullen namelijk oh zo nonchalant meedoen met de voorpret en gezellig aanschuiven maar zijn al dagen van tevoren in de weer om te verzinnen hoe ze hun teamleden kunnen verschalken. In plaats van lekkere gerechten bereiden ze list, bedrog en wantrouwen voor. Ter geruststellen, de kookkunsten van de brigade die uw overheerlijke diner bereidt zijn volledig te vertrouwen. Heeft u zin om als groepsuitje te dineren met onvervalste mollen aan tafel? Neem dan nu contact met ons op en schuif aan!

  Hoe werkt het dinerspel ‘Wie is de Mol’?

Net als anders bereidt u zich voor op een gezellig groepsuitje en heerlijk diner. Sommige groepsleden hebben naast de reservering in hun agenda een dubbele agenda. Zij zijn namelijk van tevoren door onze professionele hoofdmol geïnstrueerd om dit diner eens uitgebreid te saboteren, maar… De niets vermoedende groep wordt ontvangen en een eerste drankje geserveerd. Met het drankje worden de regels uitgelegd en gaat het dinerspel Wie is de Mol van start. De volkomen betrouwbare bediening brengt het voorgerecht terwijl u de spanning en het wantrouwen voelt groeien.

Is uw betrouwbare secretaresse links van u ineens een stoorzender? Waarom stelt uw controller zich zo aan en lacht uw binnendienst-collega niet net te hard? Allemaal overpeinzingen die door uw hoofd schieten, terwijl u tegelijk met uw tafelgenoten de opdrachten oplost die u heeft gekregen. Wie zei dat u vertrouwen moest kweken tijdens een groepsuitje…

Uw gedachten en complottheorieën worden verzet door het heerlijke diner dat geserveerd wordt. Eet smakelijk!

Zodra de tafel is afgeruimd gaan we door. Op zoek naar de winst en de Mol. Langzaam maar zeker wordt de winnaar bekend en krijgt u steeds meer vertrouwen in uw ontmaskering van de Mol. Dat lachje, het glas dat hij of zij per ongeluk omstootte, of die te makkelijke vraag die hij niet kon beantwoorden… Hij moet het zijn! We sluiten dit groepsuitje uiteraard af met de bekendmaking van de Mollen en de winnaars. Had u het goed geraden?

Heeft u ook zin in een groepsuitje waar achterdocht en vertrouwen, competitie en gezelligheid en spanning en humor hand in hand gaan? Schuif dan nu aan en neem contact met ons op.

Wat is er inbegrepen bij het Wie is de Mol Dinerspel?

Naast veel gezelligheid en ontspanning, heerlijk dineren en veel complotten in intriges is het Wie is de Mol dinerspel inclusief:

  • Professionele entertainer
  • Spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Mollen worden vooraf benaderd en ingelicht
  • Zaalhuur
  • Driegangendiner
  • Prijsuitreiking en bekendmaking van de Mollen
  • Prijs voor het winnende team
  • Een donatie van € 25,- aan een goed doel. (Het winnende team kiest zelf een goede doel.)

Prijs

> 50      € 49.50 p.p. excl. BTW

30 – 50  € 54.50 p.p. excl. BTW

15 – 29  € 57.50 p.p. excl. BTW

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje?
Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.