Wie is de Mol? The Game

Speel het officiële Wie is de Mol bedrijfsuitje nu zelf! Een volledig nieuwe 2.0 productie van mediabedrijf IDTV en Uitjesbureau. Met waanzinnige films, Wie is de Mol tunes, jokers, vrijstellingen en de individuele test aan het eind van Wie is de Mol.
We bieden eindelijk de kans om nu zelf met collega’s en vrienden het bekendste spel van NL te spelen. Een strijd in teams en per individu tegen en met elkaar. Niemand lijkt te vertrouwen!

Uitjesbureau is het enige evenementenbedrijf in Nederland die de naam “Wie is de Mol” mag gebruiken en dit unieke interactieve stadsspel mag organiseren met goedkeuring en onder auspiciën van mediabedrijf IDTV voor jullie bedrijf en groep.

Klik hier om meer informatie aan te vragen of bel direct met onze Molloten; 088 – 84 85 300

Bekijk de trailer en voel en beleef direct de sfeer en spanning van het Wie is de Mol bedrijfsuitje:

Hoe gaat het Wie is de Mol bedrijfsuitje precies?

Onze unieke samenwerking met mediabedrijf IDTV zorgde voor veel extra mogelijkheden. Het resultaat is een speciale zeer interactieve “Wie is de Mol?-app” waarin een bekend acteur jullie begeleidt en uitdaagt. Na ontvangst en instructies van de presentator worden de teams / kandidaten via de tablet dwars door de stad naar keuze gestuurd.

In ieder team zit een Mol, die vooraf is geïnstrueerd en dus volledig op de hoogte is van de komende opdrachten. De taak van de Mol is om onopvallend te zorgen dat de pot niet of nauwelijks gevuld raakt.

De applicatie stuurt niet alleen opmerkingen en opdrachten, maar registreert ook alle acties. Zo is de app dus op de hoogte van de resultaten per team en per individuele kandidaat, maar is ook van de sabotage-streken van de Mol!
Zo kan iedereen aan het eind de doorslaggevende individuele eindtest maken.

Je herkent direct de sfeer en de spanning van tv! Wie is er te vertrouwen bij de verschillende opdrachten, wie gaat voor de pot en wie kiest voor zichzelf en niet voor de groep? Houdt iemand er een verborgen agenda op na en herkent u een typische Mol-actie?

Naast een teamprestatie is er dus ook een individuele prestatie. De combinatie van beide prestaties bepaalt uiteindelijk de winnaar. Als kandidaat dien je dus goed af te wegen of het teambelang boven het individuele belang gaat? Deelt je je joker met het team? Of kies je voor een individuele vrijstelling?

Er zullen tijdens onze prijsuitreiking en de afsluitende borrel vele ‘oooohs en aaaaahs’ bij iedereen om de oren vliegen. Want de foto’s en filmpjes die tijdens het spel zijn gemaakt, laten na de finale zien hoe de Mol te werk is gegaan en hoe hij/zij iedereen geweldig om de tuin heeft geleid. Niets zal meer zijn, zoals het was…haha! De keuze is aan u! En natuurlijk spelen we dit originele en niet van echt te onderscheiden Wie is de Mol? in alle steden van Nederland.

Dit is jouw kans om nu ook in het echt het Wie is de Mol bedrijfsuitje te ervaren.

Wie is de Mol? – the game is inclusief

  • Mollen worden vooraf benaderd en ingelicht
  • Professionele begeleiding
  • Tablet met Wie is de Mol? app
  • Beeld- en spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Prijsuitreiking met prijs voor winnaar en beste Mol
  • Versnapering voor onderweg
  • Teambuilding

Speel nu zelf de enige echte “Wie is de Mol?! The Game” van Mediabedrijf IDTV ism Uitjesbureau. Met waanzinnige films, bekende acteurs, Wie is de Mol tunes, jokers, vrijstellingen en de individuele test aan het einde. Hier is eindelijk de kans om nu zelf het bekendste spel van NL spelen.

Het officiële Wie is de Mol bedrijfsuitje is beschikbaar vanaf 15 personen. Prijs: 39,50 euro p.p. exclusief BTW.