Uitjesbureau.nl op Twitter

Ontdek de Mol Groepsuitje

Kan uw team dit spel wel aan?

Opdrachten, uitdagingen, spellen, hersenkrakers ...... Een strijd waarbij u als team, onder stress, leert samen te werken. Maar kan dit als er een valse Mol in uw team aanwezig is? De Mollen weten exact welke opdrachten u gaat uitvoeren en hoe ze deze kunnen saboteren. Stressbestendigheid, lef, gevoel voor humor, inzicht maar vooral mensenkennis is wat u nu nodig heeft in dit geweldige teamspel.  De Mol loert iedere minuut mee. Ontmaskert uw team de Mol? En hoe heerlijk en misschien niet helemaal eerlijk...de Mol weet al dagenlang dat hij/zij deze rol gaat vervullen. En heeft zich helemaal kunnen instellen op uw onzekerheid en argwaan. 

U gaat een onzekere toekomst tegemoet met uw team. Wie vertrouwt u en wie durft u opdrachten uit te laten voeren? Heel veel succes! Ook namens de Mol.....

'Ontdek de Mol' als stadsspel. Een spel  gebaseerd  op de ervaring van spelers die daadwerkelijk hebben meegedaan aan het originele televisieprogramma Wie is de Mol (zoals Geert Hoes).  U voelt de spanning van het originele spel. En daar zijn we vanzelfsprekend heel zuinig op. We hebben hiervoor een eigen unieke website gemaakt: www.ontdekdemol.nl.  Een bedrijfsuitje organiseert u meestal maar 1x per jaar! En dan moet het gewoon goed zijn!!

Bekijk hier een filmimpressie van Ontdek de Mol. Ook dat kan met uw uitje.

Inclusief:
- Professionele begeleiding
- Spelmaterialen van hoge kwaliteit
- Prijsuitreiking met oorkonde voor beste Mol en beste Team
- Versnapering voor onderweg
- Teambuilding
- 1 consumptie

Extra's:
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip
- Mollen worden vooraf benaderd en ingelicht
- Gratis persoonlijke uitnodiging voor de deelnemers (groepen > 50 personen) Klik hier .
- Gratis exclusieve foto-site met foto's van uw uitje (groepen > 50 personen) Klik hier.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.

Details

Prijs: € 22,50 (excl. BTW) Prijs details (meer info)
  Prijs per persoon:
40+ v.a. € 22.50 p.p. excl BTW
20 t/m 39 pers. v.a. € 24.50 p.p. excl BTW

BTW informatie

Deelnemers: Minimaal 20 personen Duur: 3½ uur Kenmerken
Offerte aanvragen

Gerelateerde uitjes

Hou van Holland stadsspel! Vanaf € 27,50 p.p. Ontdek de Mol Diner Vanaf € 54,50 p.p. Ontdek de Mol lunch Vanaf € 47,50 p.p.
 
Ontdek de Mol Stadsspel!
 
 

 

    Je moet er eigenlijk voor zorgen dat alle opdrachten mislukken. We vonden het erg leuk en ik kan het nu wel zeggen; ik was de Mol vandaag! Sorry jongens, ik kan er niets aan doen... - Politie Haaglanden
Meer Uit Ervaringen