Blijdorp The Game | Mysterie van Miss Jane

» Uitje » Blijdorp-the-game

escape game spanning teambuilding

Een interactieve en unieke teamgame in de Rotterdamse dierentuin Blijdorp.  

Inclusief

  • Entree ticket Diergaarde Blijdorp 
  • Ontvangst met koffie/thee/fris 
  • Professionele begeleiding  
  • Bijhorende spelmaterialen 
  • Prijsuitreiking 
Prijs & Details

Vanaf 30 personen

3.5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

088 - 848 53 00

Stuur ons een bericht

Teamuitje in Diergaarde Blijdorp

Tijdens dit bedrijfsuitje ervaar je een unieke escape room in Diergaarde Blijdorp in Rotterdam. Tijdens Blijdorp The Game - 'Miss Jane Mysterie' gaan jullie in teams op ontdekkingstocht door de dierentuin. Door het uitvoeren van verschillende opdrachten, komen jullie veel te weten over de onontdekte kant van de dierentuin. Denk aan de dieren, het natuurbehoud en haar monumenten.  

Wat kun je verwachten van Blijdorp The Game? 

Jullie gaan tijdens dit personeelsuitje in teams op zoek naar de vlogster Miss Jane, die tijdens een onderzoek naar duurzaamheid en natuurbehoud in Blijdorp, vermist is geraakt. Ze is niet op een afspraak komen opdagen, haar camera is gevonden en niemand heeft meer iets van haar vernomen. Het is aan jullie de taak om de rol van rechercheurs op je te nemen, uit te zoeken wat er is gebeurd en waar Miss Jane te vinden is. Je bent bij een normale escape game gewend dat je zo snel mogelijk moet ontsnappen, bij Blijdorp The Game is het aan jullie om Miss Jane te bevrijden. Welk team lost het mysterie zo goed en zo snel mogelijk op? 

Met dit spel krijgen jullie een kijkje op bijzondere plekken in de dierentuin. Zo komen jullie langs het laboratorium en het voedselmagazijn. Medewerkers van de dierentuin, zoals de dierenarts, directeur en dierenverzorgers vertellen jullie meer over hun bijzondere werk. Alle teams worden gestuurd door een tablet met de Blijdorp App. Jullie zullen tegen elkaar strijden en een goede samenwerking en communicatie binnen jullie team is noodzakelijk als jullie voor de winst gaan! Tijdens de prijsuitreiking wordt het winnende team in het zonnetje gezet met een diervriendelijke prijs en natuurlijk eeuwige roem! 

Offerteaanvraag 

De Blijdorp game is een perfect teambuilding uitje, ontdek nieuwe kwaliteiten van je collega's en ontdek de creativiteit binnen jullie team met het uitvoeren van de vragen en opdrachten. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Entree ticket Diergaarde Blijdorp 
  • Ontvangst met koffie/thee/fris 
  • Professionele begeleiding  
  • Bijhorende spelmaterialen 
  • Prijsuitreiking 
Prijs & Details

Vanaf 30 personen

3.5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

088 - 848 53 00

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 510 beoordelingen klanten vertellen