5 Tips voor een succesvol bedrijfsuitje!

Bedrijfsuitjes

Heeft de baas jou gevraagd dit jaar het bedrijfsuitje te organiseren en zit je met je handen in het haar? Niet getreurd, wij zetten hier dé 5 tips op een rij om van jouw bedrijfsuitje een daverend succes te maken!

Bepaal een dag(deel) voor het bedrijfsuitje

Bepaal wanneer jouw bedrijfsuitje gaat plaatsvinden en hoelang het bedrijfsuitje mag duren. Ga je voor een middagdeel, een avonddeel, of maak je er gezellig een complete dag van? Wat je ook kiest: Wij organiseren het bedrijfsuitje compleet naar jouw wens, laat ons weten waar je voorkeur naar uitgaat en wij presenteren je de mogelijkheden. We zijn erg flexibel en binnen onze programma’s zijn er mogelijkheden om aanpassingen aan te brengen zodat het bedrijfsuitje geheel op jou en je team wordt afgestemd. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om verschillende programma’s met elkaar te combineren of om bepaalde programma’s te verlengen of in te korten. Ook kun jij elk bedrijfsuitje afsluiten met een heerlijk diner, BBQ of borrel. Wij regelen het voor je! 

Locatie van het bedrijfsuitje

Kies een handige locatie voor het bedrijfsuitje. Heeft jouw organisatie meerdere locaties verspreid door het land? Kies dan voor een bedrijfsuitje in een centraal gelegen stad zodat het voor iedereen goed bereikbaar is. Willen jullie een bedrijfsuitje in de stad? Of willen jullie liever iets meer zen? Heb jij hier hulp bij nodig? Laat het ons dan even weten. 

inhoud van het bedrijfsuitje

Ga eens na hoe het bedrijfsuitje de afgelopen jaren werd aangekleed. Wat werd er precies gedaan en hoe werd daarop gereageerd? Tegenwoordig zijn er tal van mogelijkheden voor het organiseren van een origineel en leuk bedrijfsuitje, je zult dus moeten inschatten wat voor uitje het best zal aanslaan binnen jouw team. Heb je avontuurlijke collega’s die een uitdaging niet uit de weg gaan? Kies dan bijvoorbeeld voor onze City Escape games, waarbij je in teamverband met behulp van opdrachten uit jouw stad naar keuze probeert te ontsnappen. Gaan jouw collega’s net als afgelopen jaren graag weer ‘gewoon’ uiteten, maar wil je het diner dit jaar net iets spannender en leuker voor ze maken? Dan kun je kiezen voor onze populaire dinerspellen om het etentje een leuke en verrassende twist te geven.

bedrijfsuitje of teambuilding?

Twijfel je of je ‘gewoon’ een bedrijfsuitje moet organiseren waarbij plezier centraal staat, of toch een teambuilding activiteit, zodat er gewerkt kan worden aan de samenwerking binnen het team? Wij zeggen: stop met twijfelen, je hoeft niet te kiezen! Onze programma’s staan stuk voor stuk garant voor veel plezier én bevatten daarnaast een teambuilding element zodat het beste uit deze dag kan worden gehaald. 

Uitnodiging voor het bedrijfsuitje

Heb je het perfecte bedrijfsuitje voor jouw organisatie gevonden? Top! De organisatie kun je verder aan ons overlaten, het enige dat jou nog rest om te doen is het versturen van een informatieve én enthousiasmerende uitnodiging naar je team. Maak hier iets leuks van, zorg dat iedereen naar het bedrijfsuitje uit gaat kijken. Zorg voor een leuke vormgeving van de uitnodiging, houd nog even spannend wat jullie precies gaan doen en zorg ervoor dat iedereen goed geinformeerd wordt over de aanvangst- en slottijd en overige cruciële informatie. Heb je dit gedaan? Gefeliciteerd! Je bent nu helemaal klaar en kunt je gaan opmaken voor een bedrijfsuitje waar nog lang over nagepraat zal worden

Wij hopen dat je met deze tips een stapje verder bent gekomen in de organisatie van jouw bedrijfsuitje. Kom je er nog steeds niet uit, of ben je op zoek naar meer leuke ideeën om van jouw bedrijfsuitje een groot succes te maken? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder! 

8.4
Reviews 504 beoordelingen klanten vertellen