Dinerspel aan tafel tijdens bedrijfsuitje

Onze top 5 dinerspellen voor de koude maanden

De herfst is officieel begonnen en dat betekent dat onze dinerspellen weer in volle gang zijn. Met een dinerspel geniet je van een heerlijk diner terwijl je een spannend, gezellig of misschien wel hilarische game speelt. Je bent verzekerd van droge kleren en er is genoeg tijd om bij te praten met je collega’s. Wil je het jaar feestelijk afsluiten of juist het nieuwe jaar spetterend beginnen? Hieronder vind je onze top 5 dinerspellen voor de koude maanden.

1. Escape Dinner

Een spannend dinerspel waarbij je samen met je team zo snel mogelijk moet zien te ontsnappen aan de hand van verschillende cryptische aanwijzingen. Tegelijkertijd genieten jullie van een heerlijk driegangendiner. Welke collega is het beste in triviant? Wie puzzelt er het beste en wie kan het beste overzicht houden? 

2. La Casa de Papel Dinero

La Casa De Papel is de hitserie van Netflix. El Profesor heeft jou en je collega’s geselecteerd als nieuwste leden van het verzet. Het is jouw taak om samen met je collega’s de Spaanse Munt te beroven. Intussen manipuleert crimineel meesterbrein El Professor de politie om zijn plan uit te voeren. Hoe dit afloopt, ligt in jouw handen!   bedrijfsuitje in de stad? Of willen jullie liever iets meer zen? Heb jij hier hulp bij nodig? Laat het ons dan even weten. 

3. Pubquiz Dinerspel

Er komen tijdens de pubquiz verschillende thema’s aan bod, zoals sport, muziek, film en wetenschap. Wie heeft altijd goed opgelet tijdens de middelbareschooltijd of wie heeft er gewoon veel algemene kennis? Door goed samen te werken met je teamgenoten gaan jullie misschien wel met de winst naar huis!

4. Ranking the Battle Dinerspel

Tijdens het diner spelen jullie het spel Ranking the Battle waarbij je je collega’s rankt. Hierbij komen de diepste geheimen en vreemdste gewoontes van je collega’s boven water.  Je zal verrast zijn wat voor een bijzondere hobby’s en gewoontes je collega’s hebben! Ben je er klaar voor om erachter te komen wie er vroeger het meeste spijbelde? 

5. Ontdek de Mol Dinerspel

Zorg ervoor dat je oren en ogen open zijn en vertrouw niemand, aangezien er één speler in de groep de Mol is. Jullie proberen tijdens het dinerspel zoveel mogelijk opdrachten goed uit te voeren. Maar pas goed op, de Mol probeert ongezien het spel te saboteren. Lukt het jou om de Mol te ontmaskeren?

Benieuwd naar al onze dinerspellen? Bekijk ze hier.
8.2
Reviews 325 beoordelingen klanten vertellen