Mini festival organiseren | 25-jarig Jubileumfeest Procentec

Bedrijfsfestival zomer groepsfoto

Je kent ons vast van de indoor en outdoor teambuilding activiteiten die wij organiseren door heel Nederland én in Antwerpen. Maar wist je dat wij bij Uitjesbureau ook een aparte eventstak hebben, waarmee wij jaarlijks tientallen spectaculaire bedrijfsfestivals en evenementen organiseren? Deze eventstak noemen wij ‘UB-events’ en hiermee hebben wij afgelopen zomer meerdere spectaculaire evenementen mogen organiseren voor fantastische opdrachtgevers bij bijzondere eventlocaties door heel Nederland.

Geslaagd bedrijfsfeest

De bedrijfsfeesten die wij organiseren met UB-events zijn naar wens samen te stellen en worden dus op maat gemaakt. Wij hebben alle aandacht voor de doelen en wensen van de opdrachtgever en wij zorgen er met passie voor dat deze worden nagestreefd. Afgelopen zomer mochten wij voor het 25-jarig jubileumfeest organiseren voor Procentec.

Bedrijfsfestival diner zomer

Procentec is een prachtig bedrijf dat innovatieve oplossingen, opleidingen en consultancy levert aan de industriële automatiseringsmarkt. Zij vroegen ons te helpen bij de organisatie van hun 25-jarig jubileumfeest. Helpen bij en met de organisatie is al 22 jaar onze passie en na het bespreken van alle wensen en doelstellingen hebben we een maatwerk festival-format uitgewerkt.

70 collega’s genoten samen op een hele mooie, zonnige dag van hun verdiende bedrijfsevenement bij een unieke locatie in Wassenaar: De Oostdorperhoeve. Het werd een heerlijke mix van muziek, lekker eten, cocktails, sfeervolle aankleding, vermakelijke entertainment en een uniek optreden van de eigen bedrijfsband.

Bekijk de video van deze geweldige dag hieronder. Wil je nou ook zo’n geweldig bedrijfsfestival of bedrijfsfeest voor je collega’s organiseren? Neem contact met ons op en samen kijken we naar de mogelijkheden.

8.4
Reviews 504 beoordelingen klanten vertellen