BLOG

Teamuitje in de zomer? Laat je inspireren door onze top 3 teamuitjes voor buiten!

 

Het wordt buiten steeds vroeger licht en later donker. Dat kan maar één ding betekenen: de zomer komt er weer aan! Tijd om naar buiten te gaan om van het mooie weer te genieten. Speciaal voor jou hebben wij daarom een selectie gemaakt van 3 van onze favoriete teamuitjes voor buiten. Laat je inspireren! Wij staan klaar om voor jou en je collega’s een te gek teamuitje in de zon te verzorgen. 

Escape City

teamui

Een variant op de populaire escape room: de Escape City! Hierbij ontsnap je zoals de naam doet vermoeden niet uit een ruimte, maar moet je met je team een manier zien te vinden om uit jouw stad naar keuze te ontsnappen. De hiervoor ontwikkelde Escape City app op de meegeleverde smartphones geeft je hiertoe opdrachten waar punten mee te verdienen zijn. Deze bestaan onder andere uit aanwijzingen, raadsels, codes en kennisvragen. Zorg dat jouw team de opdrachten sneller uitvoert dan de andere teams om als eerste te ontsnappen en zo het spel te winnen!

EscapeEnkele redenen om te kiezen voor de Escape City voor jouw teamuitje? Met dit spannende en leuke spel leren jij en je collega’s jullie stad naar keuze kennen en worden de vaardigheden, het samenwerkend vermogen en de stressbestendigheid van elk team getest.

Daarnaast leert iedereen zijn eigen rol in te nemen, te overleggen, naar elkaar te luisteren en feedback te geven. Eigenschappen die voor ieder team – van sportvereniging tot bedrijfsafdeling – van belang zijn! Tot slot is Ecape City niet voor niets verkozen tot beste Escape Game van 2017 voor grote groepen. Test dit teamuitje nu zelf!

Dit uitje direct boeken of meer informatie? Klik hier voor Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Den Bosch of Haarlem.

             

Wie is de Mol – het officiële spel!

Teamuit

Zeer trots zij wij op het feit dat Uitjesbureau als enige het recht heeft verkregen om het officiële Wie is de Mol spel aan jou aan te bieden. De enorme populariteit van het televisieprogramma heeft ons geïnspireerd om samen met mediabedrijf IDTV een hierop gebaseerd spel voor bedrijven te creëeren, en met succes!

Wat kun je verwachten? Een heuse bekende Nederlander als de professionele gids en presentator. Jij en je collega’s als kandidaten. Spannende opdrachten die jullie zo goed mogelijk moeten uitvoeren om punten te verdienen. Maar let op: iemand van jouw collega’s probeert op slinkse wijze het spel te saboteren: de Mol! Zijn jullie als team in staat om hem of haar te ontmaskeren?

Wie is de MolVia de speciale Wie is de Mol app krijgen jullie alle instructies en aanwijzingen. Ook wordt hierin bijgehouden hoeveel punten jij en je team verdienen en alle streken van de mol worden vastgelegd. Na afloop kijk je met je team, uiteraard onder het genot van een drankje, terug waar jullie zijn ‘gemold’. En net als bij het origineel hebben wij uiteraard ook een prijsuitreiking om deze leuke dag mee af te sluiten!

 Hebben jij en je collega’s altijd gedacht beter in staat te zijn om de mol te ontmaskeren dan de kandidaten op tv? Test het nu zelf! Dit uitje direct boeken of meer informatie? 

Klik hier voor Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Den Bosch of Haarlem.

 

Monopoly Streets – alles of niets 

teamuitje

Het bordspel Monopoly, wie kent het niet? In dit gezellige spel is het de bedoeling om zo snel mogelijk zo veel mogelijk bezit te verdienen en de tegenstanders bankroet te spelen. Stel je eens voor dat je dit spel in het echt kunt spelen tijdens jouw teamuitje in jouw stad naar keuze. Bijvoorbeeld in Amsterdam, waar jij de eigenaar of eigenaresse kunt worden van de Kalverstraat of het Rijksmuseum, of waarbij je bankroet kunt raken en in de gevangenis kunt belanden! Klinkt spannend nietwaar?

Uitjesbureau is erin geslaagd dit mogelijk te maken voor jou en je collega’s. Wij bieden een spannend real life spel, waarin je je collega’s goed leert kennen en waarin je kunt controleren of de collega’s die jij als bluffer, verleider, bankier of onderhandelaar had ingeschat die eigenschappen ook daadwerkelijk bezitten.

Hoe gaat dit in z’n werk? Jij en je collega’s verzamelen op een centrale locatie, waar jullie van een professionele begeleider de speluitleg krijgen en worden verdeeld in teams. Vervolgens moet elk team proberen de verschillende straten en panden in jullie stad naar keuze te veroveren. Net als in het echte spel is het de bedoeling zo snel mogelijk zo veel mogelijk bezit te verdienen en de tegenstanders bankroet te spelen. Dit is alleen nog niet zo gemakkelijk!

Monopoly StreetsUiteraard kom je, net als in het echte spel, regelmatig de KANS- en Algemeen Fonds-kaarten tegen. Ben je jarig, vervalt je Bouwverzekering of word je aangeslagen voor straatgeld? Het Levend Monopoly is net zo onvoorspelbaar als het bordspel!

Verder hebben we diverse bonusvragen toegevoegd, waarin we de teamkennis over jullie stad naar keuze testen. Elke gewonnen bonus geeft je een voordeel in het eindspel, dus het is tot het laatst onzeker wie in de stadsgevangenis belandt. Heeft één van de teams de halve stad verovert en daarmee het spel gewonnen? Dan is het tijd voor een gezellige borrel en worden de winnaars gehuldigd ter afsluiting van dit leuke en spannende teamuitje.

 Dit uitje direct boeken of meer informatie? Klik hier voor Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Den Bosch of Haarlem.

Hopelijk hebben we je met onze top 3 wat inspiratie kunnen bieden voor een leuk teamuitje voor in de zomer. Uiteraard organiseren wij het graag voor je, dan kun jij lekker in je hangmat blijven liggen met een cocktail. Stuur ons online een aanvraag of neem telefonisch contact met ons op, dan gaan we voor je aan de slag. Wij wensen je alvast een geweldige zomer toe en wie weet tot snel!