Charity Dinner Game

De Charity Dinner Game met Augmented Reality is een dinerspel waarin de beste elementen van de spannende Escape Dinner Game gecombineerd worden met die van de Charity Escape. Plezier, teambuilding én een bijdrage aan een goed doel: dit spel heeft het allemaal!

Tussen de gangen van een heerlijk driegangendiner door proberen jij en je collega’s zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel. De vragen en opdrachten die tijdens het spel aan bod komen zullen speciaal op jullie doel worden afgestemd. De benodigde clues en antwoorden zul je met behulp van AR ontdekken, op de meest onverwachte plekken!

Bekijk de trailer en laat je direct meeslepen in het verhaal van de Charity Dinner Game.

Een dinerspel staat altijd garant voor lekker eten en gezelligheid, maar in dit geval staat het diner ook in het teken van de strijd voor charity. Jazeker, teambuilding voor het goede doel! Voordat de strijd losbarst, moet er eerst worden bepaald voor welk doel wordt gestreden. Nadat de teamindeling bekend is gemaakt, schuift u met uw team aan tafel. Welk doel gaat het worden? De allesbepalende charity stemwijzer geeft het beslissende woord.

Wat is de Charity Stemwijzer?

In de politiek is het voor vele mensen ook niet eenvoudig om te weten waarop ze moeten stemmen. Veel lijkt er op elkaar en wat past nou eigenlijk goed bij mij? Wij stellen ons zo voor dat dit ook geldt voor het kiezen van een goed doel. U zou wel voor elk goede doel willen gaan, maar welk doel past nou het beste bij uw team? Van welk doel wordt u zo gemotiveerd, dat u er alles aan doet om de andere teams te verslaan en ervoor te zorgen dat de bijdrage gaat naar uw gekozen doel?

Maakt u zich geen zorgen. Daar is de Charity Stemwijzer voor. Op de teamtablet staat een digitale vragenlijst, waarin u samen met uw team doorheen gaat. Vindt u milieu kwesties belangrijker of behartigt u liever de belangen van kansarme kinderen? Misschien wilt u zich wel inzetten voor de dieren vandaag! De charity stemwijzer geeft u advies.

Zodra het goede doel is bepaald, gaat de charity game van start. Maar eerst is het tijd voor een heerlijk voorgerecht om de basis van een spannende spelletjesavond goed te leggen. Zodra het laatste bord is afgenomen, gaat de eerste spelronde van start. Vragen, opdrachten en puzzels worden op elk team afgevuurd via de speltablet. Ook inhoudelijke vragen over de goede doelen komen voorbij. Overleg, samenwerking en communicatie is key om de game tot een goed einde te brengen. Het team dat het snelste is, wint!

Het winnende team verdient naast eeuwige roem, ook het voorrecht om al het ingezamelde geld te schenken aan het doel waar zij voor gestreden hebben. Onze trotse spelbegeleiding overhandigt het team de welverdiende cheque in aangezicht van alle collega’s!

De Charity Dinner Game is inclusief:

  •  Een donatie van €5 per persoon aan het goede doel (het winnende team kiest)
  •  Professionele entertainer en begeleiding
  •  Spelmaterialen van hoge kwaliteit
  •  Een speltablet per team
  •  Charity vragen in Augmented Reality
  •  Zaalhuur
  •  Driegangen diner
  •  Prijsuitreiking met prijs en cheque voor het winnende team

De Charity Dinner Game kunt u als bedrijfsuitje doen in o.a. Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht en is beschikbaar vanaf 56,50 euro p.p. exclusief BTW.