Gamification: Walk the Talk

» Uitje » Gamification-walk-the-talk

gamification teambuilding

De kernwaarden van je organisatie. Wat verstaan we daaronder? Is jouw personeel op de hoogte van deze kernwaarden? En wat houden ze eigenlijk in? Schrik niet, je bent lang niet de enige die geen goed antwoord heeft op deze vragen. Toch zijn ze ontzettend belangrijk voor je organisatie.  

Inclusief

  • Persoonlijk intake gesprek
  • Begeleiding door een gecertificeerde trainer/coach 
  • Originele afsluitende presentatie 
  • Prijsuitreiking 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

3.5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

088 - 848 53 00

Stuur ons een bericht

Walk the Talk bedrijfsuitje

Tijdens de Walk the Talk Game word je samen met je collega’s genadeloos op de proef gesteld. In groepen van 3 tot 5 personen worden jullie op pad gestuurd met een tablet en plattegrond. Onderweg liggen er verschillende obstakelen opdrachten op de loer. Alle input wordt vastgelegd; denk aan foto-en video opdrachten en nog veel meer. In de inhoudelijke de-briefing staan we uitgebreid stil voor een reflectie. Tijdens dit bedrijfsuitje gaan jullie leren en plezier maken tegelijk! 

Wat kun je verwachten van het teamuitje Walk the Talk?

Voor dit bedrijfsuitje wordt er vooraf verzameld bij de afgesproken locatie. Wanneer iedereen aanwezig is, volgt een korte introductie en worden de teams bekendgemaakt. Er wordt nog met geen woord gerept over de kernwaarden. Dat komt allemaal terug in de interactieve game. Elk team gaat op pad met een tablet. De tablet wordt aangestuurd via een GPS-signaal. Jullie moeten als team zo snel mogelijk naar het eerste punt wat verschijnt op de kaart in de tablet.  

Onderweg wordt er al snel duidelijk wat de bedoeling is. Welke kernwaarden hebben we eigenlijk? Hoe kunnen we die verzamelen en wat moeten we doen om ze te voltooien? Deze vragen gaan jou en je team veel bezighouden de aankomende 2 uur. De kernwaarden zijn belangrijk voor de organisatie, maar wat versta jij daar nou onder? Als individu, als team? Dit leg je vast in verschillende foto/video opdrachten die je onderweg tegenkomt. Creativiteit wordt beloond! Onze begeleiding ziet op het systeem alle informatie binnenkomen en houden ten aller tijden in de gaten waar de teams zich bevinden. Als de tijd op is, wordt het tijd om terug te keren naar de startlocatie. Hoe heeft iedereen het ervan afgebracht? Met een coach die is gespecialiseerd in verandertrajecten binnen organisaties gaan we uitgebreid reflecteren. Er is geen juist antwoord, maar we willen de discussie starten. We willen dat de kernwaarden gaan leven binnen jouw groep! En als dat lukt, is de dag geslaagd! 

Nu ben je natuurlijk erg nieuwsgierig naar een paar voorbeelden, dus hierbij een klein tipje van de sluier: 

  • MISSIE en PRINCIPES vormen samen de VISIE voor een bedrijf. Welke van de twee is volgens jullie de meest belangrijke en waarom? 
  • Wat versta jij onder (kernwaarde) en waarom? Vertel je verhaal in een videoboodschap van maximaal 30 seconden 

Offerteaanvraag

Wil jij je (nieuwe) medewerkers op een unieke manier op de hoogte brengen van de kernwaarden van jullie bedrijf? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Persoonlijk intake gesprek
  • Begeleiding door een gecertificeerde trainer/coach 
  • Originele afsluitende presentatie 
  • Prijsuitreiking 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

3.5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

088 - 848 53 00

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 504 beoordelingen klanten vertellen