Ranking your Colleagues dinerspel

» Uitje » Ranking-your-colleagues-dinerspel

dinerspel teambuilding

Wie kent het tv-programma Ranking the Stars niet? Tijdens dit unieke bedrijfsuitje genieten jullie van een heerlijk diner terwijl jij je collega's rangschikt! 

Inclusief

  • Professionele entertainer
  • Spelmaterialen
  • Prijsuitreiking
  • Quizvragen kunnen op maat worden gemaakt
  • Driegangendiner
Prijs & Details

Vanaf 15 personen

3.5 uur

49.50,- vanaf prijs p.p.

> 50 € 49,50 p.p. excl BTW
30 - 49 € 54,50 p.p. excl BTW
15 - 29 € 57,50 p.p. excl BTW

Onze eventmanager helpt graag!

088 - 848 53 00

Stuur ons een bericht

Chat met ons

Ranking your Colleagues bedrijfsuitje met diner

Tijdens het Ranking your Colleagues dinerspel vragen jij en je collega's elkaar het hemd van het lijf. De diepste geheimen en vreemdste gewoontes komen naar boven. Zijn jullie klaar om erachter te komen wie vroeger het meest spijbelde of wie volgens jullie het grootste gat in zijn of haar hand heeft? Doordat alle vragen en opdrachten op maat samengesteld kunnen worden, is dit bedrijfsuitje ideaal om elkaar beter te leren kennen of om bijvoorbeeld een nieuw product te lanceren. Dit alles terwijl jullie genieten van een heerlijk driegangendiner.  

Wat kun je verwachten tijdens Ranking your Colleagues dinerspel? 

Jullie worden verwacht in een gezellige horecalocatie in een stad naar keuze. Hier worden jullie enthousiast welkom geheten door onze gastheer van vanavond. Na een korte introductie worden de teams gemaakt en gaat het spel van start.  

Wanneer het voorgerecht wordt opgediend, eindigt de eerste ronde. Jullie genieten van een heerlijk voorgerecht terwijl de tussenstand bekend wordt gemaakt door de spelleider. Tussen het voorgerecht en het hoofdgerecht in wordt de tweede ronde gespeeld, lukt het jullie om tijdens deze ronde nog meer uit de kast te halen? Zodra het hoofdgerecht wordt opgediend, volgt weer een spannende tussenstand en is er natuurlijk tijd om ook bij te kletsen met je collega's. Daarna volgt de derde en afsluitende ronde waarin jullie voor de laatste keer alle humor, strijdvaardigheid en valse trucjes in de strijd kunnen werpen, om zo misschien wel de felbegeerde titel van beste Ranking the Battle team binnen te slepen. 

Tijdens het dessert volgt de prijsuitreiking, welk team heeft de beste inschatting gemaakt van alle collega's? Dit bedrijfsuitje is een boost voor de teambuilding en we kunnen verzekeren dat je je collega's op een heel andere manier leert kennen. 

Offerteaanvraag

Het dinerspel is een teamuitje dat ook ingezet kan worden zonder diner. Dus tijdens of voorafgaand aan een borrel of lunch en zelfs op eigen locatie! Ben je benieuwd hoe jouw collega's jou rangschikken en ben je wel in voor een potje teambuilding? Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan. Dit bedrijfsuitje kan worden geboekt in alle grote steden van Nederland zoals o.a. Groningen, Amsterdam en Utrecht.

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Professionele entertainer
  • Spelmaterialen
  • Prijsuitreiking
  • Quizvragen kunnen op maat worden gemaakt
  • Driegangendiner
Prijs & Details

Vanaf 15 personen

3.5 uur

49.50,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

> 50 € 49,50 p.p. excl BTW
30 - 49 € 54,50 p.p. excl BTW
15 - 29 € 57,50 p.p. excl BTW

Onze eventmanager helpt graag!

088 - 848 53 00

Stuur ons een bericht

Chat met ons

8.2
Reviews 325 beoordelingen klanten vertellen