Grachten – Sloepenrace – zelf varen

Tijdens dit groepsuitje in Amsterdam geen puzzeltocht, geen gids met weetjes, geen gedobber, geen tijd om van de grachtenpanden te genieten en geen buffet aan boord. Toch wordt dit een van de leukste groepsuitjes in lange tijd.

De teams varen zo snel (lees: slim) mogelijk tijdens deze sloepenrace over de grachten zo snel (lees: slim) naar de finish. Uiteraard wacht daar wél een drankje om dit avontuurlijk groepsuitje te besluiten. Heeft al zin in een waterrace over de grachten?

Hoe werkt de Grachten – Sloepenrace?

We verzamelen gezamenlijk bij de elektrische en fluisterstille sloepen. Daar leggen we het spel uit en verdelen we de groep in teams. Ook ontvangt u uw eigen tablet met race-app. Hierna stapt ieder team aan boord van de eigen sloep. Als alle teams zijn ingescheept klinkt het startschot. De sloepenrace is begonnen. Aan de hand van de opdrachten en vragen die op de App binnenkomen bepaalt elk team vervolgens een eigen route. Let daarbij goed op de andere teams en ander scheepvaartverkeer. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat u dit groepsuitje wint en liefst zonder kleerscheuren! Het is hopelijk geen verrassing dat het team dat als eerste finisht de terechte winnaar is van de sloepenrace. Inmiddels hebben wij in een nabijgelegen horecalocatie alles in gereedheid laten brengen voor een gezellig afzakkertje en de prijsuitreiking waarmee we deze sloepenrace en dit groepsuitje afsluiten.

Standaard hebben wij een onuitputtelijke hoeveelheid vragen en opdrachten om de teams hun route te laten verdienen. Tijdens dit groepsuitje is het ook mogelijk om uw eigen vragen aan te leveren. Zo kunt u het groepsuitje helemaal in het thema brengen van het bedrijf, jubileum of andere bijzondere gelegenheid. Natuurlijk denken wij graag met u mee!

Wat bieden wij u tijdens de Grachten – Sloepenrace?

Naast veel plezier, zelf varen over de grachten, sportiviteit en competitie is dit bedrijfsuitje inclusief:

  • Elektrische fluisterboten per team (duurzaam bedrijfsuitje)
  • Professionele spelbegeleiding
  • Tablet en Escape-App
  • Originele opdrachten, clues, enz.
  • Één consumptie per persoon en snack voor onderweg
  • Prijsuitreiking met originele prijs voor winnende team.
  • Teambuilding en gezonde strijd.

De Grachten – Sloepenrace is beschikbaar vanaf 44,50 euro p.p. exclusief BTW in Amsterdam en Utrecht.