Summer Dream Party

» Uitje » Summer-dream-party-wit-is-it

bedrijfsfeest teambuilding

Een bedrijfsfeest in de traditie van grote Amsterdamse clubs en events zoals de IT en Sensation White. Twee Amsterdamse iconen die er helaas niet meer zijn. Met dit feest word je weer even teruggebracht naar deze mooie tijd. 

Inclusief

  • Entertainment pakket
  • Licht en geluid
  • Live muziek/DJ
  • Onbeperkt bier/wijn/fris
  • Heerlijk dinerbuffet
Prijs & Details

Vanaf 75 personen

5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

088 - 848 53 00

Stuur ons een bericht

Bedrijfsfeest Sensation White x iT 

Onze Summer Dream Party is helemaal geschikt om een modern bedrijfsfeest te organiseren voor jong en oud. Door de herinneringen aan de IT en Sensation White is dit bedrijfsfeest ook fantastisch om een tweede of misschien wel derde jeugd te beleven, al is het maar voor één avond. Tijdens dit bedrijfsfeest mag je alleen in het wit komen! 

Wat kun je tijdens het bedrijfsfeest Summer Dream Party verwachten? 

De feestavond is een onbeschrijfelijke ervaring. Uit ervaring weten we dat dit bedrijfsfeest onvergetelijk is en leidt tot een enorme teambuilding en versterking van de sfeer. De ingrediënten voor dit onbeschrijfelijke feest kunnen we natuurlijk wel benoemen. Het begint met de aankleding. Onze stylisten hebben een extreme styling verzorgd. In een compleet witte en daarmee moderne ambiance word je gezelschap verwelkomd. Je gasten worden op het bedrijfsfeest ontvangen met een welkomstdrankje en begeleid naar de White Lounge. Hier kunnen ze de eerste indrukken laten verwerken en even bijkomen mocht dat nodig zijn. 

Vervolgens nodigt ons entertainment team jullie uit om te genieten van een heerlijk dinerbuffet. Tijd om even bij te praten en de voorpret tot grote hoogte op te stuwen. Na het buffet neemt onze DJ het over. De muziek is opzwepend en het volume imponerend. Uren dansen is zelfs voor de meest ervaren party-animals wat veel van het goede. Daarom wordt de DJ afgewisseld door een indrukwekkende zangeres en verzorgen de dansers adembenemende optredens. Wil je even bijkomen en uitblazen? The White Lounge heet je welkom! 

Offerteaanvraag

Wij beloven dat dit unieke bedrijfsfeest een speciale avond gaat zijn waar jullie als collega's nog lang over na zullen praten. Wil je meer informatie over dit themafeest? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Entertainment pakket
  • Licht en geluid
  • Live muziek/DJ
  • Onbeperkt bier/wijn/fris
  • Heerlijk dinerbuffet
Prijs & Details

Vanaf 75 personen

5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

088 - 848 53 00

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen