Groepsuitje

Ben je op zoek naar een origineel uitje voor grote groepen? Leuk, dan gaan wij jou daarbij helpen. In alle grote steden van Nederland kennen wij de juiste locaties en activiteiten. Uiteenlopende wensen en invullingen hebben we samen met opdrachtgevers uitgewerkt en we delen graag onze kennis en ervaringen. Op deze pagina hebben wij enkele leuke ideeën voor je op een rijtje gezet.

GROEPSUITJE in een stad naar keuze

Uitjesbureau is gespecialiseerd in het organiseren van groepsuitjes voor grote groepen. Leuke ideeën en arrangementen bedenken is wat wij dagelijks doen. Stadsspellen en citygames zoals Wie is de MolMonopoly Streets en BE SMART zijn erg leuk om outdoor te spelen. Naast een spannend spel kun je ook nog eens genieten een mooie stad naar keuze. Vraag bijvoorbeeld naar de mogelijkheden voor een groepsuitje in Amsterdam of Utrecht.

Leuke groepsuitjes

Wij willen je graag inspireren om een leuk groepsuitje te boeken. Maak je keuze tussen een actieve outdoor activiteit zoals: Escape City, Hunted The Game Experience of een ander leuk stadsspel. Liever een indoor bedrijfsuitje? Kijk dan eens bij ons pubquiz dinerspel, want een groepsuitje met diner is ook leuk voor iedereen! Bekijk onze selectie aan dinerspellen voor groepen. Zoek je goedkope groepsuitjes of speelt het budget geen rol? Wij kunnen voor elk budget een origineel groepsuitje organiseren of op maat samenstellen. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij helpen je graag verder! 

Onze top 3 groepsuitjes

het officiele Wie is de mol game

Wie kent het tv-programma Wie is de Mol niet? In samenwerking met de originele makers van het Wie is de Mol tv-programma IDTV bieden wij de mogelijkheid om zelf te ervaren hoe het is om in de schoenen te staan van kandidaat of misschien zelf van de Mol. Tijdens dit bedrijfsuitje in jouw stad naar keuze is samenwerking key, en daarom perfect voor teambuilding! Lukt het jouw team om de Mol te ontdekken? Wij zijn de enige in Nederland die het officiële Wie is de Mol spel mogen aanbieden aan bedrijven.

culturele WALKING DINNER

Een walking dinner als teamuitje is modern, sociaal en origineel. Tijdens onze walking dinner leer je mooie en bijzondere plekjes van de door jullie gekozen stad kennen. Je geniet van een heerlijk driegangendiner in twee verschillende restaurants. Na het voorgerecht, wandel je samen met je collega’s naar het tweede restaurant, waar jullie genieten van het hoofdgerecht. Tijdens de wandeling met onze stadsgids die jullie allemaal bijzondere weetjes verteld, beleef je steeds een nieuw stukje van de mooie stad. 

De Grote Online TV Quiz Show

Speel nu de aller-gezelligste online quiz van Nederland vol variatie en interactie! Een unieke Quiz Show waarbij bekende TV-quizformats in verschillende rondes de revue passeren. Alles onder leiding van een professionele (live!) host. Onder andere Ik hou van Holland, De Slimste Mens, Deal or No Deal en zelfs de koffertjes van Miljoenenjacht zijn verwerkt in deze Online TV Quiz Show! Dit online bedrijfsuitje speel je achter je eigen laptop op kantoor of thuis. Het enige dat jij nodig hebt is een internetverbinding. De rest wordt voor je geregeld! 

GROEPSUITJE

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie groepsuitje? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte teamuitje te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Escape room bedrijfsuitjes

Uitjesbureau is de nummer één in Nederland als het gaat om Escape Room bedrijfsuitjes. De Escape bedrijfsuitjes zijn uitermate geschikt om te spelen met een grote groep omdat het outdoor bedrijfsuitjes zijn. Stel je eens voor, de hele stad als jouw speelweide! Ben je nieuwsgierig geworden? Bekijk dan eens onze Escape City of Beach Escape. Wil je het toch net even anders? Misschien is onze Canal Escape dan iets voor jullie. Tijdens dit bedrijfsuitje moeten jullie zien te ontsnappen uit een web van grachten. 

Sportieve groepsuitjes

Onze sportieve teamuitjes zijn de perfecte balans tussen samen lachen, actief bezig zijn en teambuilding. Gezonde strijd tussen de teams staat centraal bij een sportief uitje. Word jij de ultieme Robinson tijdens Expeditie Robinson? Of heb je zin in verschillende sportactiviteiten tijdens een Sportdag op een locatie naar keuze? Onze sportdag is ook geschikt als introductiedag voor scholen. Uiteraard krijgt de sportiefste winnaar van de dag een mooie prijs.

8.4
Reviews 510 beoordelingen klanten vertellen