BLOG

Indoor bedrijfsuitjes: de leukste bedrijfsuitjes voor binnen

 

Op het moment van schrijven schijnt de zon hevig en de temperatuurmeter geeft 22 graden aan. De zomer is zeker nog niet afgelopen en we genieten er zolang het kan met volle teugen van! Toch zijn wij ons als evenementenbureau al aan het voorbereiden op de koudere maanden die komen gaan. De zonnige dagen zullen worden ingeruild voor regenachtig herfstweer, waardoor er meer vraag zal zijn naar indoor bedrijfsuitjes. We hebben het over gezellige bedrijfsuitjes voor binnen, waar het  warm -en vooral- droog is. Met lekker eten en drinken, want dat hoort erbij en daar houden we van. 
Ben jij nog op zoek naar een leuk bedrijfsuitje voor de komende maanden en klinkt dit je als muziek in de oren?
Lees dan vooral verder, want we zetten in deze blog onze leukste indoor bedrijfsuitjes in het zonnetje! (Nu deze nog schijnt..)

 
#1 Wie is de Mol – Dinerspel

Een dinerspel staat altijd garant voor lekker eten en dolle pret,  maar tijdens dit indoor bedrijfsuitje zullen een aantal van je collega’s proberen dit alles in de soep te laten lopen. Zij zullen nonchalant meedoen met de voorpret en gezellig aanschuiven, maar zijn al dagen van tevoren in de weer om te verzinnen hoe ze hun teamleden kunnen dwarsbomen! Terwijl jij je voorbereidt op een gezellig etentje bereiden zij list, bedrog en wantrouwen voor. Lukt het jou om de mollen aan tafel te ontmaskeren?
Tot slot een kleine geruststelling: de kookkunsten van de brigade die jouw overheerlijke diner bereidt zijn volledig te vertrouwen!

Je boekt het Wie is de Mol Dinerspel hier.

#2 VR Dining

Virtual Reality: de techniek die je uit de realiteit naar een andere, ongrijpbare wereld brengt. Je hebt er vast weleens van gehoord, maar weinig mensen hebben de kans gekregen VR ook zelf te erváren. Nu is dat mogelijk, met dit originele indoor bedrijfsuitje.
Het centrale concept bij virtual reality is de belevenis, de unieke ervaring en het gevoel van onderdompeling. Des te meer zintuigen geprikkeld worden des te echter (en leuker!) de ervaring. Hier speelt VR Dining op slimme wijze op in. Tijdens de VR Dining avond is een speciaal menu samengesteld waarbij gerechten gekoppeld worden aan virtual reality ervaring. Door het combineren van proeven, ruiken en zien wordt een extra dimensie aan de dinerbelevenis toegevoegd.
Met VR Dining ervaar je je diner op een geheel nieuwe manier. Ontdek het bos waar de truffels uit het gerecht zijn verzameld, geniet van een heerlijk glas wijn in een Zuid-Afrikaanse wijngaard of kijk mee met een slager die het vlees verwerkt. De VR ervaringen kunnen voor, tijdens en na de gerechten plaatsvinden. 

Je boekt de VR Dining hier.

#3 Pubquiz Dinerspel

Het Pubquiz Dinerspel, een hilarisch indoor bedrijfsuitje waarbij je er achter komt welke collega het meeste weet van muziek uit de jaren ’60, welke manager het best de Macarena kan dansen, of je secretaresse weet welke James Bondfilm de meeste erotische scenes kent en of  de IT-er weet wanneer de eerste chip is uitgevonden. Dit alles wordt afgewisseld met een heerlijk driegangendiner! 

Bij de Pubquiz gaat het niet om intelligentie, rekenkunsten of IQ maar om triviale kennis, gênante weetjes en onverwachte opdrachten. Wij garanderen je een gezellige avond!

Je boekt het Pubquiz Dinerspel hier.

 

Wil je graag nog meer van onze indoor bedrijfsuitjes zien? Klik dan hier voor een overzicht van al onze indoor bedrijfsuitjes.

                                             Geschreven door: Fleur Monhemius, Growth Hacker Uitjesbureau