Online bedrijfsuitje

Online teambuilding activiteit organiseren? Kies dan voor een van onze online games! Tijdens onze online teamuitjes staat verbinding en samenwerken centraal. Juist in deze tijd zijn (online) bedrijfsuitjes extra belangrijk om het teamgevoel te versterken. Vertel ons al je wensen en behoeften en wij organiseren voor jou en je collega’s een onvergetelijke ervaring die jullie niet snel vergeten! Wij luisteren naar jou en organiseren onze uitjes op maat, zodat het perfect aansluit op jouw organisatie, doelen en budget. 

Leuk teamuitje op afstand

Is het aan jou de taak om binnenkort een virtueel bedrijfsuitje te organiseren? Dan ben jij bij Uitjesbureau  aan het goede adres. Wij organiseren de tofste online bedrijfsuitjes, waarbij online teambuilding centraal staat. Juist in deze tijd zijn bedrijfsuitjes extra belangrijk om het teamgevoel te versterken. Vertel ons al je wensen en behoeften en wij organiseren voor jou en je collega’s een super leuke ervaring die jullie niet snel vergeten!

Originele online bedrijfsuitjes

Het aanbod van online bedrijfsuitjes is erg groot. Heb jij nog geen idee wat voor soort online bedrijfsuitje je wilt organiseren? Dat is geen probleem. Wij hebben op deze pagina een aantal originele online teamuitjes geselecteerd. Wil je toch liever een ‘live’ bedrijfsuitje? Kijk dan eens bij onze stadsspellen. Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren eventmanagers inspireren je graag. Wij kunnen ook online teamuitjes op maat voor jullie maken zoals een pubquiz of daar een leuk variant van. Niks is ons te gek! 

Onze top 3 online bedrijfuitjes

Under Pressure The explosive game

Tijdens dit online teambuilding uitje ontdek je samen met je collega’s een bom op kantoor. Komen jullie er snel genoeg achter dat het om een échte bom gaat en weet je samen met je collega’s de bom binnen de tijd te ontdekken en onschadelijk te makenDeze online escape room is door ons ontwikkeld en is daarom een echt uniek bedrijfsuitje via Zoom of Teams. Samenwerking en goede communicatie komen goed van pas tijdens dit spannende teamuitje.

Gezellige online pubquiz

Een online pubquiz is ideaal voor virtuele teambuilding en met de online pubquiz hebben jullie gegarandeerd een hilarische avond! Zijn jullie toe aan teambuilding, maar willen jullie dit graag online doen? Tijdens deze hilarische Online Pubquiz speel je samen met je collega’s via je eigen scherm! Leuke interactie op afstand van elkaar zorgt ervoor dat jullie samen op originele wijze kunnen quizzen op kantoor, vanuit huis of op iedere andere locatie over de wereld!

Grote online TV quiz show

Zijn jullie op zoek naar een gezellig online teambuilding teamuitje? Dan is De Grote Online TV Quiz Show iets voor jullie! Heb je altijd al eens mee willen spelen met grote spelshows als De Slimste Mens, Deal or No Deal, The Voice of Ik Hou Van Holland? Zelfs de koffertjes van Miljoenenjacht komen voorbij! Dit is je kans. Tijdens dit online bedrijfsuitje worden jullie via Teams of Zoom opgewacht door jullie eigen presentatrice. Let the games begin!

VIRTUEEL TEAMUITJE ORGANISEREN?

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie teamuitje? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte teamuitje te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Online bedrijfsuitje op maat

Wil je iets anders en kom je er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op en laat je inspireren door onze ervaren event managers. Wij kunnen ook een online spel voor jullie op maat maken zodat jullie het perfecte online bedrijfsuitje krijgen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Online Pubquiz met enkel vragen die gaan over je collega’s of bedrijf? Geen enkel verzoek is voor ons te gek!

8.4
Reviews 510 beoordelingen klanten vertellen