personeelsuitje

Een personeelsuitje organiseren voor het bedrijf, je afdeling of voor grote groepen? Uitjesbureau neemt de organisatie graag uit handen! Een personeelsuitje is een goede manier om de werkstress even te ontvluchten en om elkaar beter te leren kennen. Op deze pagina zetten wij de leukste personeelsuitje op een rijtje voor je. Kom je er niet uit? Neem dan gerust even contact met ons op.

Personeelsuitje organiseren

Ga jij een personeelsuitje organiseren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij organiseren de leukste teamuitjes voor jou en je collega’s in een stad naar keuze. Kiezen jullie voor een indoor of outdoor afdelingsuitje? Of kies je voor een online teamuitje? Wij vinden dat het perfecte teamuitje origineel moet zijn maar ook verbindend, verassend en betaalbaar. Bekijk eens onze verschillende categorieën. 

Lekker eten met collega’s 

Lekker eten en drinken met collega’s doet het altijd goed! Iedereen vind uit eten gaan leuk. Wil je nét even wat extra’s tijdens jullie diner? Kies dan voor een dinerspel. Tijdens onze dinerspellen geniet je van een heerlijk driegangendiner in een sfeervol restaurant. Kies bijvoorbeeld voor het spannende moordspel. Een gezellige avond met je collega’s veranderd plotseling in een plaats delict! Aan jullie de taak om de dader aan te wijzen. Wil je graag advies over welk dinerspel het beste bij jullie wensen past? Neem dan even contact met ons op. 

Onze top 3 personeelsuitjes

The Escape Dinner room

Een dinerspel gebaseerd op het concept van een escape room. Een spannend dinerspel aan tafel vol clues, raadsels, krakende hersens en natuurlijk het belangrijkste, het nodige teamworkIs jouw teamgenoot een onverwachte strateeg die iedereen altijd een stap voor is? Iedereen zal zijn of haar steentje bij moeten dragen om deze ontsnapping tot een succes te maken! Jullie worden enthousiast welkom geheten in een gezellige horecalocatie in een stad naar jullie keuze. De collega’s met wie je aan tafel schuift worden jouw teamgenoten waarmee je de ontsnapping moet zien te voltooien.  

smartphone citywalk

De Photo Class Smartphone Citywalk is een smartphone fotografie workshop door de straten van Amsterdam. Iedereen kan foto’s maken met zijn of haar smartphone, maar je kunt er zoveel meer uithalen! En dat gaan jullie leren onder begeleiding van topfotograaf Jeroen Swolfs tijdens deze fotoworkshop voor bedrijven. Deze fotografie cursus met je mobiel is een combinatie tussen een educatief teamuitje en een competitieve fotowedstrijd. Ontdek de stad Amsterdam met je smartphone tijdens de Canal Walk of de Red Light Walk. De fotoworkshop bestaat uit een gedeelte theorie en praktijk.

Monopoly Streets Citygame

Tijdens dit teamuitje veroveren jullie de stad! Als je een opdracht succesvol hebt afgerond staan hier euro’s tegenover, maar een verkeerde zet kan jullie zo weer een paar stappen terug kosten. Durf jij het aan om dit spannende stadsspel samen met je collega’s te spelen? Elk team krijgt een tablet mee, hier staan de opdrachten welke worden getriggerd door middel van je locatie. Het stadsspel blijft spannend door de welbekende Monopoly Kans en Algemeen Fonds kaarten. Vervalt je bouwverzekering? Eindig jij samen met je team als vastgoedmagnaat of belanden jullie in de gevangenis?

personeelsuitje organiseren

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie teamuitje? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte teamuitje te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Gamification als personeelsuitje

Wat is gamification? Bij gamification gebruik je spelelementen om je collega’s te motiveren en hun ervaring te verrijken. Een gamification uitje is daarom ook geschikt als bedrijfsuitje. Die technieken toepassen in de echte wereld is waar gamification over gaat. Bij gamification staat centraal dat je gedrag wil stimuleren. Gamification is geen spel. Het is meer dan dat. Kies bijvoorbeeld voor Ranking Your Buzz-Ness. Bespreek tijdens dit personeelsuitje gezamenlijk wat er in jullie bedrijf speelt. Zo krijgen jullie inzicht in elkaars drijfveren en werkzaamheden. 

8.4
Reviews 504 beoordelingen klanten vertellen