Vergaderen & Stadsspel Arrangement

» Uitje » Arrangement-vergadering-stadsspel

arrangement teambuilding

Begin de dag met een zakelijke vergadering in een horecalocatie en speel in de middag een spannend stadsspel. 

Inclusief

  • Vergaderlocatie  
  • Lunch 
  • Professionele spelleider 
  • Beeld- en spelmaterialen van hoge kwaliteit  
  • Prijsuitreiking   
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

8 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

088 - 848 53 00

Stuur ons een bericht

Spannend stadsspel met vergadering

Willen jullie een zakelijke ochtend afsluiten met een spannend en actief bedrijfsuitje? Kies dan voor het arrangement vergaderen met spannend stadsspel. Hebben jullie de hele ochtend volgepland met lange, zakelijke meetings en willen jullie in de middag je energie kwijt en genieten van een spannend spel? Tussendoor genieten jullie nog van een heerlijke lunch, waardoor jullie helemaal zijn opgeladen voor een beetje actie.  

Wat kun je verwachten van dit teamuitje? 

In de ochtend staat het zakelijke gedeelte van de dag op de planning. Dit kan bij jullie op kantoor, maar ook in een sfeervolle horecalocatie bij jullie in de buurt. Aan het einde van de vergadering wordt er een overheerlijke lunch geserveerd. Jullie kunnen lekker bijkletsen en alvast opladen voor het middagprogramma.  

Na de lunch, staat onze spelleider voor jullie klaar en na een korte speluitleg zullen jullie in teams op pad gaan. Alleen uitgerust met een tablet en een tas met spelmaterialen zullen jullie verschillende opdrachten moeten voltooien, afhankelijk van het stadsspel dat jullie hebben gekozen. Denk bijvoorbeeld aan het altijd spannende en verrassende Wie is de Mol stadsspel of een Escape City waar jullie moeten zien te ontsnappen uit jullie eigen stad. 

Het winnende team zal bij de prijsuitreiking beloond worden met een mooie prijs. Willen jullie de dag gezellig afsluiten met een borrel op de borrelboot of een driegangendiner? Alles is mogelijk, deze dag kan compleet op maat gemaakt worden voor jullie. 

Offerteaanvraag

Hebben jullie interesse om na de vergadering nog een interactief en uniek stadsspel te spelen? Neem contact met ons op voor meer informatie en vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Vergaderlocatie  
  • Lunch 
  • Professionele spelleider 
  • Beeld- en spelmaterialen van hoge kwaliteit  
  • Prijsuitreiking   
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

8 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

088 - 848 53 00

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 498 beoordelingen klanten vertellen