Cultureel genieten in jouw stad!

» Uitje » Cultureel-genieten-in-jouw-stad

arrangement teambuilding

Tijdens dit bedrijfsuitje geniet je samen met je collega's van al het cultureels wat jullie favoriete stad te bieden heeft.  

Inclusief

  • Professionele spelleider en gids 
  • Een tablet en spelmateriaal per team 
  • Lunch 
  • Toegang museum 
  • Prijsuitreiking 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

8 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

088 - 848 53 00

Stuur ons een bericht

Cultureel uitje in jouw stad! 

Met dit unieke arrangement kiezen jullie zelf de stad waar je meer van wil ontdekken. Wij verzorgen de gehele dag en bieden jullie een ruim assortiment aan keuzes op het gebied van musea en stadsspellen. Gaan jullie voor een historisch museum? Of kiezen jullie toch voor een kunstmuseumNatuurlijk is de dag niet compleet zonder een spannend stadsspel, bij ons ben je aan het goede adres! Wij bieden een ruime keuze aan verschillende stadsspellen, als je echt voor een cultureel dagje gaat, raden wij het Geheimen van... stadsspel aan. Met dit bedrijfsuitje ontdekken jullie alle geheimen van de door jullie gekozen stad. Wie wil dat nou niet? 

Wat kun je verwachten tijdens dit culturele uitje? 

Jullie worden verwacht op de afgesproken locatie waar onze spelleider jullie opwacht. Na de speluitleg, gaan jullie in teams op pad om het stadsspel te spelen. Welk spel jullie spelen, kunnen jullie zelf bepalen! Wij geven als tip het spel Geheimen van... stadsspel. De dag staat niet voor niets in het teken van cultuur, toch? Wanneer jullie terugkomen van het spel, volgt de prijsuitreiking. Wie van jullie heeft de meeste parels van de stad weten te ontdekken? Natuurlijk staat er een mooie prijs op het winnende team te wachten.  

Na het stadsspel zullen jullie wel trek hebben, er wordt een heerlijke lunch verzorgd in een gezellige horecalocatie. Na de lunch, kunnen jullie nog een prachtig museum bezoeken inclusief gids. Natuurlijk kan het arrangement nog uitgebreid worden door middel van een heerlijke borrel tijdens een boottocht, driegangendiner of barbecue na afloop van het museumbezoek.  

Dit arrangement kan compleet op maat gemaakt worden.  

Offerteaanvraag

Heb je wel zin gekregen om samen met je collega's een cultureel uitje te ervaren? Neem contact met ons op voor meer informatie over dit arrangement en vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Professionele spelleider en gids 
  • Een tablet en spelmateriaal per team 
  • Lunch 
  • Toegang museum 
  • Prijsuitreiking 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

8 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

088 - 848 53 00

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 498 beoordelingen klanten vertellen