Pubquiz bedrijfsuitje

» Uitje » Pubquiz-bedrijfsuitje

quiz

Wie van jouw collega's weet je plotseling te verrassen met zijn of haar muzikale kennis? Of weet je favoriete collega onverwachts alles van sport? Kom erachter tijdens de Pubquiz. 

Inclusief

  • Professionele quizmaster
  • Spelmateriaal
  • Ook op eigen locatie te spelen
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

2 uur

19.50,- vanaf prijs p.p.

Pers. Prijs
> 30 € 19,50 p.p. excl. BTW
20 - 29 € 23,50 p.p. excl. BTW
Houd rekening met eventuele zaalhuur.

Onze eventmanager helpt graag!

088 - 848 53 00

Stuur ons een bericht

Pubquiz in jouw favoriete stad 

Op zoek naar een bedrijfsuitje waar de algemene kennis van je collega's op de proef wordt gesteld? Dan ben je met de Pubquiz als teamuitje aan het juiste adres. Misschien kom jij er wel achter welke manager het beste de Macarena kan dansen, of welke collega het meeste weet van muziek uit de jaren '60. Hilariteit, samenwerking en fun zijn samenvattend voor hoe dit gezellige bedrijfsuitje zal worden nabesproken op de werkvloer. 

Wat kun je verwachten tijdens de Pubquiz? 

Alle deelnemers worden enthousiast welkom geheten door onze professionele quizmaster die de avond voor jullie gaat verzorgen. Wanneer iedereen heeft plaatsgenomen zal het spel beginnen. Er komen verschillende rondes voorbij, van sport en topografie tot film en natuurlijk... de muzikale kennisSamen met je team van ongeveer 4 á 5 collega's proberen jullie zoveel mogelijk vragen en opdrachten goed te doorstaan, op deze manier kunnen jullie misschien wel de winnaars van de Pubquiz worden! Tussendoor is er natuurlijk tijd voor strategisch overleg, de tussenstand of wil je liever nog even opscheppen over jullie voorsprong bij de rest van je collega's? Dat kan natuurlijk ook altijd! Na het finale spel wordt het winnende team bekend gemaakt. Natuurlijk staat er een mooie prijs voor hen klaar.  

Het is ook mogelijk om een digitale Pubquiz te spelen. Tijdens de digitale versie geven de deelnemers de antwoorden door via een speciale Pubquiz app. Vraag naar de mogelijkheden bij interesse!

Pubquiz bedrijfsuitje uitbreiden?

Wil je de Pubquiz uitbreiden tot een arrangement? Wij kunnen dit uitje op maat samenstellen zodat jij en je collega's een hele dag kunnen genieten. Wil je graag het spel afsluiten met een gezellige borrel of een heerlijk driegangendiner? Het is ook mogelijk om te starten met een lunch, zodat jullie met een gevulde maag kunnen beginnen met de Pubquiz! Wist je dat wij ook een Pubquiz dinerspel aanbieden?

Offerteaanvraag

Denk je dat jij je collega's wel aankan tijdens deze gezellige pubquiz? Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan. Dit bedrijfsuitje is te boeken in alle grote steden van Nederland zoals Utrecht, Rotterdam en Groningen.

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Professionele quizmaster
  • Spelmateriaal
  • Ook op eigen locatie te spelen
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

2 uur

19.50,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

Pers. Prijs
> 30 € 19,50 p.p. excl. BTW
20 - 29 € 23,50 p.p. excl. BTW
Houd rekening met eventuele zaalhuur.

Onze eventmanager helpt graag!

088 - 848 53 00

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 510 beoordelingen klanten vertellen