Online Game Project Arrow


Nieuwe online game:
 deze hilarische online teambuilding game kun je op afstand samen met elkaar spelen en is een spel, waarbij verbinding en samenwerken centraal staan. Ideaal in tijden van digitale communicatie, voor zowel particulieren als bedrijven. Ontstaan uit liefde voor teambuilding activiteiten, in een tijd waarin we niet bij elkaar mogen zijn.

Motiveer elkaar en breng je collega’s dichter bij elkaar!

Het verhaal van Project Arrow

De wereld bevindt zich in een crisissituatie van ongekende omvang. Aan de grote wereldleiders de uitdaging om dit snel op te lossen. In het verleden is echter gebleken dat deze wereldleiders niet goed met elkaar overweg kunnen. Om te voorkomen dat de wereld vergaat, heeft een specialistisch team een online tool ontwikkeld, genaamd ‘Project Arrow’. Hiermee kunnen de wereldleiders op een efficiënte en vakkundige manier elkaars kwaliteiten ontdekken en deze inzetten in een race tegen de klok. Want, met een juiste samenwerking zijn alle problemen op te lossen.

 

Social Distancing | Teambuilding op afstand

Deze online teambuilding game speel je met een groep mensen vanaf 15 personen omdat er dan in minimaal 3 aparte teams tegen elkaar gespeeld kan worden. Dit is ook de reden dat dit een ‘challenge’ is; het team dat als eerste alle vragen goed heeft, wint. Gedurende het spel deelt de spelleider tussenstanden met de teams, wat de beleving en tijdsdruk verhoogt.

De spelers zitten allen op hun eigen plek. Op kantoor of thuis. Iedere speler heeft twee schermen nodig, zoals een telefoon in combinatie met computer / laptop of tablet met internetverbinding. Onze enthousiaste host verzorgt met een persoonlijk introductie de opstart en volgt het verloop van het spel. Elk team vertegenwoordigt een wereldleider en krijgt verschillende puzzels en teamopdrachten met o.a. augmented foto & video opdrachten. Juiste antwoorden leveren hints op voor een volgende vraag. Na afloop van de game kan iedereen elkaars foto’s en video’s bekijken en is er een korte prijsuitreiking.

Prijs per persoon: € 19,95 excl. btw

Online teamgame Project Arrow is inclusief

  • Professionele host
  • Project Arrow App
  • Bekendmaking winnende team
  • Teambuilding op afstand
  • 75 minuten pure speeltijd
  • Opgenomen video’s en foto’s worden u toegestuurd als herinnering
  • Geschikt voor groepen vanaf 12 tot 3000 deelnemers
  • Zowel in het Engels als in het Nederlands te boeken