Ranking your Colleagues – Quiz kersteditie 2024

» Uitje » Ranking-your-colleagues-quiz-kersteditie

bekend van TV hilarisch teambuilding

Beleef tijdens de kerst en winter een unieke quiz waarbij iedereen de geheimen van zijn of haar hart moet onthullen. Zo ontdek je pas echt wie je collega's zijn! Het winteruitje Ranking Your Colleagues - Kersteditie is geïnspireerd door het beroemde tv-programma 'Ranking the Stars'. Beoordeel je collega's aan de hand van betoverende stellingen en sprankelende citaten. Tijdens dit sfeervolle bedrijfsuitje komt alles aan het licht.

Inclusief

  • Spelmaterialen  
  • Professionele entertainer
  • Prijsuitreiking voor het winnende team  
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

2 uur

28.50,- vanaf prijs p.p.

Pers. Prijs spel
>40 € 28,50 p.p. excl. BTW
30 - 39 € 31,50 p.p. excl. BTW
20 - 29 € 34,50 p.p. excl. BTW
Houd rekening met eventuele zaalhuur.

Onze eventmanager helpt graag!

088 - 848 53 00

Stuur ons een bericht

Een gezellige kerstquiz met collega’s 

Met dit betoverende teamuitje draait alles om het beter leren kennen van je collega's. Net als in het bekende programma 'Ranking the Stars', worden de meest sprankelende stellingen en betoverende citaten onthuld. Hoe beoordeelt jouw team jou? Je ontdekt vast en zeker betoverende en grappige kerstgeheimen over je collega's, waardoor je hen nog meer leert kennen. Heb je al uitspraken in gedachten om je collega's te beoordelen? Tijdens dit feestelijke teamuitje komt alles aan de tafel. Dit winteruitje is naast voor kerst ook uiterst geschikt als nieuwjaarsuitje.

Wat kun je verwachten tijdens Ranking your Colleagues - Kersteditie?

Voorafgaand aan dit unieke en betoverende teamuitje, Ranking your Colleagues – Kersteditie, zullen alle deelnemers de meest betoverende en feestelijke vragen invullen via een digitale vragenlijst. De antwoorden op deze vragen zullen worden gebruikt tijdens de quiz.

Alle deelnemers worden verwelkomd door de enthousiaste quizmaster. Na een betoverende kerstintroductie en uitleg van het spel, begint het bedrijfsuitje. Er wordt zowel individueel als in teamverband gespeeld. Het doel is om zoveel mogelijk weetjes over je collega's te ontdekken. Degene die zijn of haar collega's het beste kent in kerstsfeer, wordt uitgeroepen tot de winnaar van het spel. Natuurlijk ligt er een magische prijs klaar voor de winnaar en wordt hij of zij in het zonnetje gezet tijdens de feestelijke prijsuitreiking.

Offerteaanvraag

Uiteraard hebben we een feestelijke vragenlijst klaarliggen, maar hoe magisch is het om zelf ook (kerst)vragen te bedenken? Dat is zeker mogelijk! Op deze manier maak je het spel nog persoonlijker en leer je elkaar misschien wel beter kennen in de winterse sferen. Ben jij ook benieuwd welke collega het hoogst scoort op de vraag "Wie houdt het meest van sneeuwballengevechten?"? Vraag nu een magische offerte aan voor dit onvergetelijke kerstuitje!". Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag een offerte aan. Dit bedrijfsuitje kan worden geboekt in alle grote steden van Nederland zoals o.a. Alkmaar, Rotterdam en Den Bosch.

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Spelmaterialen  
  • Professionele entertainer
  • Prijsuitreiking voor het winnende team  
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

2 uur

28.50,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

Pers. Prijs spel
>40 € 28,50 p.p. excl. BTW
30 - 39 € 31,50 p.p. excl. BTW
20 - 29 € 34,50 p.p. excl. BTW
Houd rekening met eventuele zaalhuur.

Onze eventmanager helpt graag!

088 - 848 53 00

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen