Pubquiz Kersteditie 2024

» Uitje » Pubquiz-kersteditie-bedrijfsuitje

quiz

Met onze Kerstpubquiz Bedrijfsuitje draait het allemaal om teamgeest, de vurige competitie, het testen van je kennis, en natuurlijk de warme winterse sfeer. Heb jij voldoende kennis om te schitteren? Ben jij altijd de onbetwiste kampioen van algemene kennisspellen? We dagen je uit om alles uit de muts te halen en samen met je teamgenoten als triomfantelijk winnend kerstteam te eindigen.

Inclusief

  • Professionele quizmaster
  • Spelmateriaal
  • Ook op eigen locatie te spelen
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

2 uur

19.50,- vanaf prijs p.p.

Pers. Prijs
> 30 € 19,50 p.p. excl. BTW
20 - 29 € 23,50 p.p. excl. BTW
Houd rekening met eventuele zaalhuur.

Onze eventmanager helpt graag!

088 - 848 53 00

Stuur ons een bericht

Winterse kerstpubquiz in jouw favoriete stad 

Op zoek naar een betoverend bedrijfsuitje waar de kennis van je collega's op de proef wordt gesteld? Dan is onze Kerstpubquiz als teamuitje de juiste keuze. Wellicht ontdek je welke manager het beste kan dansen of welke collega de meeste kerstliedjes kent. Gezelligheid, samenwerking en winterse pret zijn kenmerkend voor hoe dit sfeervolle kerstuitje later op kantoor besproken zal worden.

Wat kun je verwachten tijdens de Pubquiz? 

Onze professionele quizmaster begroet alle deelnemers hartelijk en zal de avond met charme verzorgen. Zodra iedereen comfortabel zit, begint het spel. Er worden diverse rondes gehouden, van sport tot topografie, van kerstfilms tot muziekkennis. Zo wordt er 1 ronde volledig toegewijd aan verschillende kerstvragen. Samen met je team van ongeveer 4 à 5 collega's proberen jullie zoveel mogelijk vragen en opdrachten juist te beantwoorden, met als doel de pubquizkampioenen te worden! Tussendoor is er uiteraard tijd voor strategisch overleg, het bekijken van de tussenstand, of wellicht wil je even opscheppen over jullie voorsprong op de andere teams? Dat kan zeker! Na het finalespel wordt het winnende team bekend gemaakt, en er wacht een feestelijke winterprijs op hen.

Je kunt ook kiezen voor een digitale Kerstpubquiz. Bij de digitale versie geven deelnemers antwoorden via een speciale pubquiz-app. Informeer naar de mogelijkheden als je hierin geïnteresseerd bent!

Pubquiz winteruitje uitbreiden?

Wil je het pubquiz winteruitje uitbreiden tot een compleet kerstarrangement? We kunnen een op maat gemaakt programma samenstellen, zodat jij en je collega's de hele dag in kerstsferen kunnen genieten. Wil je de avond afsluiten met een gezellige borrel of een heerlijk driegangendiner? Je kunt ook starten met een feestelijke lunch om met een goed gevulde maag aan de Kerstpubquiz te beginnen. Wist je dat wij ook een Pubquiz dinerspel aanbieden?

Offerteaanvraag

Denk je dat jij je collega's wel aankan tijdens deze gezellige pubquiz? Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan. Dit teamuitje is te boeken in alle grote steden van Nederland zoals Utrecht, Rotterdam en Groningen.

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Professionele quizmaster
  • Spelmateriaal
  • Ook op eigen locatie te spelen
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

2 uur

19.50,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

Pers. Prijs
> 30 € 19,50 p.p. excl. BTW
20 - 29 € 23,50 p.p. excl. BTW
Houd rekening met eventuele zaalhuur.

Onze eventmanager helpt graag!

088 - 848 53 00

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 498 beoordelingen klanten vertellen