Under Pressure
The Explosive Teamgame

Speel de beste en spannendste online teamgame Under Pressure nu met collega’s. Een volledig nieuwe online productie van Uitjesbureau.
Ontmantel de bom, die we bij jou op kantoor hebben geplaatst. Waar het eerst lijkt op een ogenschijnlijke nepexplosief, wordt vrijwel direct duidelijk dat dit niet het geval is en er geen tijd te verliezen is.

Goede communicatie en samenspel zijn essentieel bij deze 75 minuten durende brain breaking game. Hoe presteert jouw team onder druk? Voorkom dat je te laat bent en boek dit uitdagende online teamspel snel.

Klik hier om meer informatie aan te vragen of bel direct; 088 – 84 85 300

Bekijk de trailer van Under Pressure:

Hoe werkt de online game Under Pressure precies?

De ontwikkel- en productiefase van onze gloednieuwe uitdagende online teamgame Under Pressure heeft langer geduurd dan vooraf vermoed. Maar met veel plezier en passie, want we hebben enorm geleerd van de eerste lichting online games en wat  wel en niet werkt en vooral wat onze opdrachtgevers wensen. Door niet de eerste, maar wel de beste te willen zijn, is het eindresultaat explosief verbluffend!

Tijd om het nu zelf te ervaren. Een online game, gespeeld in het medium ZOOM of TEAMS met laptop/computer en aangestuurd op een tweede device (telefoon/tablet) door een speciale App. Iedereen wordt door onze host ontvangen en na een interessante en onverwachte introductie ingedeeld in sub-teams van 4-5 personen.

Ieder teamlid kiest bij de start voor een Special Agent profiel. Afhankelijk van het gekozen profiel logt men vervolgens in in de applicatie. Game On!
De applicatie stuurt niet alleen opmerkingen en opdrachten, maar registreert ook alle acties. Zo is de app dus op de hoogte van de resultaten per team. Geen tijd te verliezen, doel is om de bom te ontmantelen en het draad met de juiste kleur door te laten knippen. Hiervoor navigeren alle concurrenrende teams op een website naar een nog te ontgrendelen pagina. Degene bij wiens profiel de opdracht het beste past, krijgt informatie over de opdracht te zien en vervolgens is teamwork en overleg een vereiste met de andere teamleden die eigen aanvullende informatie te zien krijgen.

De tijd tikt door – ontcijfer en decodeer tijdig ware brain breakers. Zorg dat je alle files van de bomhandleiding worden ontgrendeld om zo onder druk de juiste keuzes te maken en de bom te ontmantelen binnen de tijd!

Introductie van de game en vele opdrachten worden ondersteund met videomateriaal waarmee we de kwaliteit van de game nog meer opschroeven. Echt een online game die iedereen gespeeld wil hebben.
De online game eindigt met een gezamenlijke ontknoping en we maken, niet onbelangrijk, de winnaars van het spel bekend!

Durf jij samen met je collega’s deze uitdaging aan te gaan?

Under Pressure is inclusief:

  • Professionele online begeleiding
  • Speciale Under Pressure App
  • Beeld- en spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Prijsuitreiking beste team
  • 1,5 uur spanning en gezonde teamstrijd
  • Online teambuilding

Under Pressure – The Explosive Game is beschikbaar vanaf 12 tot 5000 personen.

Prijs tot 20 personen:      € 425,00 exclusief BTW

Prijs vanaf 20 personen: €   24,50 p.p. exclusief BTW
Prijs vanaf 50 personen: €   21,50 p.p. exclusief BTW