Walk Together | Fun & Healthy Virtual Teamwalk

Teambuilding in de buitenlucht op afstand

Wanneer veel van je collega’s/medewerkers nog thuiswerken en je ze meer beweging wilt bieden, is het leuk om outdoor teambuilding op afstand te doen. Hierbij kun je door middel van onze applicatie opdrachten activeren nadat een bepaalde afstand is afgelegd. Iedereen loopt zijn of haar eigen route rondom het eigen huis. Volledig coronaproof dus.

Of je nu thuis werkt, op kantoor of waar dan ook op de wereld! Start de game en loop bijvoorbeeld 2000 stappen om een digitaal slot te openen van een reeks opdrachten over het eigen bedrijf of een specifieke afdeling. De opdrachten kunnen bestaan uit meerkeuze vragen, video vragen, foto opdrachten en ludieke brain teasers met allemaal verschillende thema’s.

Klik hier om meer informatie aan te vragen of bel direct; 088 – 84 85 300

Bekijk de video van onze Fun & Healthy Walk Together:

Hoe werkt de Virtual Health TeamWalk precies?

Neem het op tegen je collega’s tijdens dit teambuildingsprogramma op afstand! Alle deelnemers downloaden vanaf hun eigen locatie/huis de App op hun smartphone. Of je nu thuis werkt, op kantoor of waar dan ook op de wereld! Start de game en loop het aangegeven aantal stappen (bijvoorbeeld 2000) om een digitaal slot te openen van een reeks opdrachten over het eigen bedrijf of een specifieke afdeling. De opdrachten kunnen bestaan uit meerkeuze vragen, video vragen, foto opdrachten en ludieke brain breakers met allemaal verschillende thema’s.

Introductie
Nadat alle medewerkers de App hebben gedownload start de game. Daarbij kan er een filmpje worden geïmplementeerd, waarin de leidinggevende een kort woord van welkom tot de deelnemers richt. Hierna start de game en nee, om een opdrachten te kunnen doen dien je buiten te gaan wandelen. De richting maakt niet uit. De deelnemers kiezen hun eigen route in de eigen omgeving. Deze app maakt gebruik van de stappenteller op je telefoon en ziet precies wanneer jij het juiste aantal stappen hebt gezet. Heb je genoeg stappen gezet dan ontvang jij met je team een badge. Met deze badge kun jij een van de vele opdrachten openen!

Creëer je eigen ‘Company Marathon Game’
Na het openen komen er 1 of meerdere vragen, puzzels en andere leuke quiz onderdelen tevoorschijn over bijvoorbeeld een bepaalde afdeling binnen uw bedrijf. Ook kan na openen van de badge een bepaalde afdeling binnen het bedrijf door een korte video laten zien wat zij het afgelopen jaar hebben uitgevoerd en welke nieuwe ontwikkelingen er zijn. Op deze wijze loopt je meerdere malen een afstand van bijvoorbeeld 2000 stappen om een ‘badge’ met een reeks opdrachten te openen. Het aantal ‘badges’ is met ons af te stemmen. Ook het aantal af te leggen stappen is variabel en in overleg te vergroten of te verkleinen.

Je kunt onze Fun & Healthy game op 1 dag spelen of juist uitsmeren over meerdere dagen. De deelnemers dienen dan per dag een (vooraf samen bepaalde) afstand af te leggen. Bijvoorbeeld een wandeling van 4200 stappen per dag om na 5 dagen de finish te halen . Virtueel loopt men een Marathon, in werkelijkheid zijn dit uiteindelijk bijvoorbeeld 21.000 stappen. Uiteraard kun je alles personaliseren in onze App zodat de waarden en doelstellingen van je bedrijf goed naar voren komen in vragen, opdrachten en lay-out.

Maatschappelijk Verantwoorde variant | Trash Walking
De Walk Together Challenge is ook uit te breiden met een maatschappelijk verantwoord doel. Eenzelfde opzet als reeds beschreven, maar er zijn bonuspunten te verdienen door zoveel als mogelijk zwerfafval onderweg op te ruimen. Dus wandelen, vragen en opdrachten uitvoeren en ondertussen het zwerfafval opruimen! Interesse in deze duurzame aanvulling? Laat het ons weten.

Teambuilding op afstand en in de buitenlucht!
Alle deelnemers spelen de game individueel, maar het is ook mogelijk om op afstand met elkaar verbonden te zijn. Wij koppelen namelijk deelnemers via het systeem qua punten aan elkaar. Op deze wijze kun je dus deelnemers evengoed in teamverband samen laten spelen, terwijl ze niet bij elkaar in de buurt zijn! Collega X speelt vanuit Amsterdam, collega Y vanaf Texel en collega Z vanuit bijvoorbeeld Berlijn. En toch zitten ze in één team en is er overleg over welke opdracht een ieder gaat uitvoeren. Doordat je moet blijven wandelen om opdrachten te kunnen openen, blijft iedere deelnemer actief.

Wie is de winnaar?

Het team dat de meeste punten scoort, is aan het einde te zien op het leaderboard. Durf jij samen met je collega’s deze lange afstand uitdaging aan te gaan? Kom dan achter je bureau vandaan, sta op uit je luie stoel en roep je collega’s bij elkaar voor dit interactieve teambuildingsspel.

Healthy Walk Together is inclusief:

  • Professionele online begeleiding
  • Speciale Walk Together App
  • Op maat gemaakte game met eigen input (foto/video/vragen) 
  • Prijsuitreiking beste team
  • Vitale game met gezonde teamstrijd
  • Online teambuilding

 

Healthy Walk Together s beschikbaar vanaf 15 tot 5000 personen.

Prijs tot 30 personen:      € 750,00 exclusief BTW

Prijs groepen vanaf 30 personen: €   24,50 p.p. exclusief BTW
Prijs groepen vanaf 50 personen: €   22,50 p.p. exclusief BTW