Dinerspel

Wil je lekker uit eten met je collega’s? Kies dan voor een  dinerspel. Tijdens een van onze dinerspellen geniet je van een heerlijk driegangendiner en speel je tussen de gangen door een strijdlustig spel naar keuze. Al onze gezellige en uitdagende teambuilding spellen aan tafel worden begeleid door een ervaren host. Genoeg interactie dus tijdens een dinerspel en er blijft genoeg tijd over om gezellig met elkaar te kletsen tijdens de verschillende gangen. Bekijk de vele originele dinerspellen en neem gerust contact op om je wensen te bespreken. 

dinerspel organiseren

Wil je binnenkort een origineel dinerspel organiseren? Wij hebben een ruim aanbod van dinerspellen met leuke thema’s. Onze themadiners worden gehost door ervaren entertainers en presentatoren. Tijdens onze dinerspellen in geniet je van een heerlijk driegangendiner in één van de vele gezellige locaties in jouw stad naar keuze. Gaan jullie voor een strijdlustig dinerspel of kiezen jullie toch liever voor spel aan tafel waar humor en fun centraal staan.

Kies een dinerspel met een passend thema

Uitjesbureau organiseert en ontwikkeld al ruim 23 jaar succesvolle teambuilding activiteiten. Zo hebben we niet stilgezeten met de ontwikkelingen van originele dinerspellen met uiteenlopende thema’s. Ben jij ook zo een fan van de hitserie La Casa de Papel? Speel dan ons La Casa de Papel – Dinero VR dinerspel. Tijdens dit teamuitje stappen jullie in een virtuele wereld. Samen met jouw teamleden heb je maar 1 belangrijk doel: probeer de bank te beroven en te ontsnappen! Of gaan jullie liever voor het spannende Ontdek de Mol dinerspel? Tijdens dit teamuitje staan al je zintuigen op scherp! Jij zit aan tafel met een Mol. Lukt het jou om te ontdekken wie de Mol is? 

Onze top 3 dinerspellen

De Grote TV Quiz Dinershow

Tijdens dit unieke teamuitje in jouw stad naar keuze speel je verschillende rondes van bekende TV-quizformats. Heb je altijd al een keer mee willen doen aan De Slimste Mens, maar word je nooit gevraagd? Of het bekende Deal or No Deal. Dit is je kans! Tussen het overheerlijke diner door spelen jullie in verschillende rondes de bekendste spellen van tv. De finale bestaat uit het bekende Miljoenenjacht kofferspel. Dit zenuwslopende eindspel zorgt altijd weer voor verrassingen en veranderingen in de eindscore van alle teams! Natuurlijk genieten alle gasten van een heerlijk diner in één van de vele sfeervolle restaurants waarmee wij samenwerken.

Escape room dinerspel

Een gezellig, maar tegelijkertijd strijdlustig ontsnappingsspel aan tafel! Alle gasten nemen plaats aan de tafels van een in gezamenlijk overleg gekozen restaurant en vormen direct een team. Een escape game aan tafel betekent letterlijk cryptische opdrachten uitvoeren en hersenkrakers oplossen in verschillende rondes tussen de gangen van een overheerlijk driegangendiner. Sneller en slimmer zijn dan de andere teams, dat is de opdracht. Het nodige spelmateriaal en de verborgen aanwijzingen op- en rond de tafels in het restaurant zijn noodzakelijk om met jouw team als eerste te ontsnappen. Samenwerken is van groot belang. 

hilarische Pubquiz Dinerspel

Ervaar een hilarische maar bovenal gezellige avond samen met je collega’s tijdens ons populaire bedrijfsuitje – de Pubquiz met diner in een stad naar jouw keuze. De hele avond staat in het teken van gezelligheid en teambuilding. Er komen diverse thema’s aan bod zoals politiek, sport, muziekkennis en films. Het is ook mogelijk om je eigen ronde toe te voegen in onze pubquiz. Dit kunnen vragen zijn over collega’s, over jubilarissen, een terugblik op een kwartaal of over een bepaald thema wat speelt binnen jullie team of organisatie. Ontdek de geheime talenten van je collega’s en wie weet spelen jullie wel de sterren van de hemel tijdens het Pubquiz Dinerspel.

dinerspel organiseren

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie teamuitje? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte teamuitje te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Moorddiner

Uitjesbureau is het eerste evenementenbureau die het moorddiner op de Nederlandse markt heeft ontwikkeld en geïntroduceerd voor groepen en grotere groepen. Wij zijn erg trots op ons moorddiner en de spannende verhaallijn. Een gezellige avond met je collega´s verandert plotseling in een plaats delict! Tijdens een 10-jarig huwelijksfeest is er een moord gepleegd. Wie heeft het gedaan? En wat was het motiefTijdens het moorddiner ga je samen met je collega’s op zoek naar aanwijzingen om daar achter te komen. Weten jullie alle details boven water te krijgen en de dader aan te wijzen?

Virtual Reality Dinerspel | VR Dining

Dit dinerspel ervaar je wel op een heel bijzondere manier, namelijk in virtual realityBetreed samen met je collega’s de VR wereld en speel uitdagende teamopdrachten met en tegen elkaar. Goede samenwerking en communicatie is de sleutel tot succes tijdens dit virtuele bedrijfsuitje. Het VR spel bestaat uit vijf unieke omgevingen, waarin je verschillende spellen speelt en met collega’s praat en tegen elkaar strijd. Iedereen tegelijkertijd! Het ene moment sta je in het middelpunt van belangstelling tijdens het ‘VR Dining Weekend Millionaires’ of heb je altijd al eens mee willen doen met de Olympische Spelen? Dat kan met dit bedrijfsuitje! Jouw avatar zit namelijk met je collega-avatars in het Nederlandse bobsleeteam en gaat natuurlijk voor goud.  

8.4
Reviews 504 beoordelingen klanten vertellen